ב"ה ~ עזרה! הכנת ערב הפרשת חלה...

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות?
אפשר להכין פוקצ'ה (בצק עם ירקות) מבצק עלים?
מתלבטת...:)

• הוסף לסימניות
תודה ec!
רוצות לשמוע איך הי'ה?
אולי גם קצת תמונות?
:)

• הוסף לסימניות
בטטטטטטח :)

• הוסף לסימניות
טוב, אז..
נשימה עמוקה..
זה עבר ב"ה!!
הי'ה יפה, נעים מאד, מרגש...
ה' פשוט הראה לי שגם כשנראה שהכל מתהפך - הוא פשוט נמצא בתמונה ומוביל את זה בצורה אחרת לגמרי, אבל יותר יפה!!
ב"ה!!
ועכשיו..
תודה רבה!!
לכל הפרוגיסטיות שעזרו, מי במתן עיצה, מתכון ואפילו רצון לבוא ולהשתתף.
טוב לראות אנשים מתוקים כמוכם!! תמשיכו לעשות לאנשים טוב על הלב!!

אז הנה התמונות...
הכנו בסוף - רביולי חלק במילוי בטטות וחלק גבינה, מוקרמים עם גבינ"צ למעלה.
פיציות טעימות.. יצאו קצת שחומות אבל ממש מוצלחות!
ופסטה עם טונה וירקות.. מצוין...
את התמונות נזכרתי לצלם אחרי שכבר אכלו קצת.. מתנצלת...
אבל נראה לי שגם ככה זה בסדר, לא?:)
והי'ה כל כך מצוין..... חברותי ואחיותי המקסימות כל כך עזרו!!!!

תהנו ותטעמו ;)

קבצים מצורפים

• תצלום0192.jpg
    KB 427.2 · צפיות: 33
  • תצלום0197.jpg
    KB 498.2 · צפיות: 29
  • תצלום0196.jpg
    KB 502.6 · צפיות: 27
  • תצלום0193.jpg
    KB 426.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מצחיק, אבל כל צלצול מראה שזה נראה טוב, ומשמח אותי:)
תודה חברה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1426724:
מצחיק, אבל כל צלצול מראה שזה נראה טוב, ומשמח אותי:)
תודה חברה!!

נראה מעולה, באמת! ועוד בזמן כ"כ קצר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!:)
שמחה לשמוע..
זה הי'ה כל כך מהר.אבל ב"ה יצא טוב.
ממש לידינו ב"ה יש גם את יש וגם חברה טובה להכנת פסטה, אז קנינו משם,
הבנתי שאם אני אתעקש לעשות הרבה מדי - ויותר מדי, בסוף לא ישאר זמן לדברים החשובים באמת..
אז העדפתי שמה שאפשר - לקנות. דברים מהירים, ריזים אבל טובים וטעימים (ולא מדי משמינים...)
אז פשוט קנינו רביולי, שמנת תוקה, פטריות בשימורים, פסטה, זיתים חתוכים לטבעות, בצק עלים וכל מה שצריך בשביל זה, הכנתי מהר, אבל כמה שהשתדלתי בסוף היתי צריכה המון עזרה...
ב"ה!!! פשוט אי אפשר אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה