ב"ה ~ עזרה, המחשב השתגע!!

• הוסף לסימניות
ב"ה
אשמח לעזרה
המחשב עושה לי בעיות
כשמנסים ללחוץ על פריט כדי לבחור אותו, הוא בוחר אוטומטית את כל הפריטים שלפניו, ועם כל החיפושים שעשיתי - לא הצלחתי לתקן את זה.
מה שכן נראה מתאים לעשית הבעי'ה - לא מסומן.

ועוד משהו - המקלדת, גם כשהיא על מצב עברית, כותבת באנגלית,
לפעמים היא כותבת בעברית, אבל את המספרים היא כותבת כסמלים במקום.
כל ניסיונותי לסדר זאת עלו בתוהו :(

אשמח לעזרה מקצועית ומהירה ככל האפשר!
תודה

• הוסף לסימניות
תכבי את המחשב
תוציאי אותו מהשקע ותלחצי (כשהמחשב מחוץ לשקע) על כפתור ההדלקה במשך 15 שניות
אחר כך תחברי חזרה ותדליקי.
אולי זה יעזור....

• הוסף לסימניות
זה נשמע ש2 הבעיות נובעות ממקור אחד,
מקש השיפט לחוץ, נסי לשחרר אותו.
ייתכן שנתפס פנימית, ולא כל כך רואים שהוא לחוץ.
אך לכאורה זו הבעיה,

• הוסף לסימניות
תודה רבה
זה מחשב ניד
בלון - אני גם חשבתי ככה, וזה באמת נראה כך, אך כשאני רואה תצוגת מקשים על המסך השיפט לא נראה לחוץ, כשהוא לחוץ הוא מסומן בצבע אחר - אך הוא לא מסומן כרגע. ניסיתי ללחוץ - זה אכן סומן ואח"כ הפסיק, כשלחצתי שוב
אם יש לכם עוד עצות אני אשמח...

• הוסף לסימניות
זה כנראה כן המקש שיפט.
צריך להוציא את המקלדת ולנסות עם מקלדת חיצונית.
כנראה נתפס משהו מתחת המקש שיפט.

• הוסף לסימניות
איך מוציאים מקלדת?
המחשב שלי ניד, ככה שאין לי כל כך אפשרות להחליף.
שוב - המקש לא לחוץ. אני לוחצת גם דרך לוח מקשים על המסך, אבל השיפט לא לחוץ! כמו שהסברתי למעלה.
עזרה...

• הוסף לסימניות
יש מושג מקשים דביקים.
תפעילי במצב בטוח ותבדקי אם גם שם זה קורה.
לחילופין, תלחצי 6 פעמים ברצף במהירות על מקש השיפט.

• הוסף לסימניות
להפעיל במצב בטוח? מה הכוונה?
המושג מוכר לי..מאבל איך מפעילים אותו?
בכל אופן, על מקש שיפט לחצתי 8 פעמים, אךהבעי'ה לא נפתרה.

• הוסף לסימניות
מצב בטוח-
הכנסי להתחל> הקישי MSCONFIG
אנטר.
להיכנס ללשונית 'אתחול'. לבחור ב'אתחול בטוח' (לסמן V).
אח"כ בתוך המצב הבטוח יש לעשות את אותו תהליך ולהוריד את הV בכדי להפעיל במצב רגיל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לי win8
אתחול????
מה הכוונה איתחול בטוח? זה לא ימחק כלום?
אם אפשרי להסביר לי איך עושים בווינ' 8, אשמח מאד

ואין לי מילים להודות על העזרה!!

• הוסף לסימניות
מה שכתבתי מתאים לווינ. 8. אולי קוראים לזה שם הפעלה או משהו כזה, עד כמה שזכור לי זו הלשונית השנייה.
זה לא מוחק כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה