כללי ב"ה קיבלתי עבודה, קבלו דוג' מהיומיים האחרונים

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים, זה מאד מעודד

כל השיבושים בטקסט זה רק בגלל ההמרה לjpg. נראה לי שהמרתי לאיכות נמוכה מדי

במודעה מס' 4 זה הרקע הוא הוא חלק מהתמונה, היא מה-istockphoto
אני מעלה אותה, אולי הא תעזור למישהו לפני חנוכה
צפה בקובץ המצורף 1775

האמת שאחרי שאני רואה את המודעות בפורום, יש לי גם ביקורות על עצמי, אבל בסוג עבודה הזה, אין זמן להתעמק בכל מודעה יותר מדי. העניין הוא להזרים עבודות

לשאלת קרייזי גרף - אני עובדת מהבית

קבצים מצורפים

• iStock_000001066254Small.zip
    KB 167.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מצטרף למחמאות ...

הכותרת של "נסיכונות"..... בומבה !!

(עי' ערך פורום שיווק ופירסום)

• הוסף לסימניות
עבודות מאד יפות, אפילו לא לעיתון מהיר... ד"א, תמיד לכתוב: אצלנו (ולא אצלינו שזו שגיאה בעברית)

• הוסף לסימניות
אגב, אין לי כמעט קשר לניסוח הטקסטים. גרפיקה נטו

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד ומגוון
הרעיונות משולבים אוד יפה ומקצועי

• הוסף לסימניות
נהנתי לראות עבודות יפות מאד

• הוסף לסימניות
התמונה של החנוכיה נראית מעוותת, החנוכיה לא נראית סימטרית - וזה לא בעיה שלך אלא כבר בתמונה המקורית. והעובדות- אחת אחת נהדרות

• הוסף לסימניות
יפות מאד, מגוונות מאד, היה כיף להסתכל.

• הוסף לסימניות
עבודות יפות!

• הוסף לסימניות
מודעות יפות מאד.

ושיהיה הרבה עבודה... בע"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה