גאווה סקריפט לגלריה רנדומלית

• הוסף לסימניות
לצורך ערבוב תמונות בגלריה
אני צריך קוד גאווה סקריפט שיעשה לי את העבודה
אשמח לעזרה פה מהחברה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תסביר
אתה מתכוין שיציג רנדומלי?

• הוסף לסימניות
אני מתכוון שיערבב לי את סדר התמונות, שלא יוצגו לפי מה שהעליתי, אלא כל פעם בבלגן...

• הוסף לסימניות
תפרט קצת יותר,

יש לך כבר קוד להצגת גלריה?

בגדול... תוכל לתת לתמונות מספור רץ ולהגריל מספר באמצעות המתודה random.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על גלריה בוורדפרס
שמה הוא robo gallery

• הוסף לסימניות
אם אתה משתמש בגרסה בתשלום שלהם, נראה שיש להם אפשרות להציג את התמונות באופן רנדומלי. זו אמורה להיות אפשרות כלשהי דרך הפלאגין.

• הוסף לסימניות
לא חושב שרלוונטי כל כך קוד js במקרה הזה, תצטרך ללמוד את הקוד של התוסף בכדי להבין איך הוא מתנהג ואיך להתערב לו בהתנהגות.

@חנה 1 , אכן לפי האתר שלהם יש את האפשרות המדוברת.

בשיטוט קל ברשת אני רואה שיש המון תוספי גלריה אפי׳ חינמיים שנותנים את האופציה של רנדומלי.

• הוסף לסימניות
אכן JS מתאים מצוין למטרה זו (כמו גם לכל מניפולציה עם DOM).
ואם משתמשים בתוסף זכרון מטמון, אז חייבים להשתמש דווקא בJS (אחרת הדף נשלף מהמטמון, וגם אם בתוסף הוגדר לעשות רנדומלי - זה פשוט לא יעזור).
להלן פונקציה קטנה שכתבתי כעת להנאתכם:
קוד:
function changePositions(parent){
var childs = Object.assign({},parent.childNodes);
var ids = Object.keys(childs);
    parent.innerHTML  = '';
    ids = ids.sort(()=>Math.random()-0.5);
  ids.forEach(function(id){
        parent.appendChild( childs[id] );
    });
}

var parents = document.querySelectorAll(".samBannerUnit");
parents.forEach(function(p){
    setInterval(changePositions,400,p);
});

אפשר להפעיל את הפונקציה כאן באתר פרוג (מתוך קונסול) ולראות איך הפרסומות מתחילות להתחלף (לצורך הוספתי עוד שלוש שורות מלבד הפונקציה עצמה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה