דרוש מידע גגון לעגלת דרגונפליי

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג גגון רגיל (לא בריזי) לעגלת דרגונפליי?
כמו בתמונה אבל מחפשת צבע אחר.

קבצים מצורפים

• Large-JPG-2306010064-fox3-canopy-sunrise-red-768x768.jpg
    Large-JPG-2306010064-fox3-canopy-sunrise-red-768x768.jpg
    KB 15.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת איפה ניתן לקנות גגון לדרגונפליי

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת איפה ניתן לקנות גגון לדרגונפליי
ברעיון ברוב החנויות שבדקתי לא מוכרים בנפרד גגון רגיל , מה שאני הייתי צריכה בעיקרון זה להחליף צבע (בגלל שקניתי באילת לא היה רלוונטי להחליף בחנות שם) אז מצאתי חנות בשם תינוקי במודיעין עילית שהייתה מוכנה לבצע החלפה אצל הספק שלהם בתמורה ל 80 ש"ח.
אם את לא צריכה החלפה תנסי אולי בשירות לקוחות לבדוק האם בהרצליה הם מוכרים, כי למיטב ידיעתי יש צבעים שמגיעים בנפרד ואז אפשר לקנות אותם ,ויש כאלו שמגיעים ביחד עם העגלה.(כך אמרו לי בחנות שקניתי)

• הוסף לסימניות
ברעיון ברוב החנויות שבדקתי לא מוכרים בנפרד גגון רגיל , מה שאני הייתי צריכה בעיקרון זה להחליף צבע (בגלל שקניתי באילת לא היה רלוונטי להחליף בחנות שם) אז מצאתי חנות בשם תינוקי במודיעין עילית שהייתה מוכנה לבצע החלפה אצל הספק שלהם בתמורה ל 80 ש"ח.
אם את לא צריכה החלפה תנסי אולי בשירות לקוחות לבדוק האם בהרצליה הם מוכרים, כי למיטב ידיעתי יש צבעים שמגיעים בנפרד ואז אפשר לקנות אותם ,ויש כאלו שמגיעים ביחד עם העגלה.(כך אמרו לי בחנות שקניתי)
החלפה זה רעיון, ממש תודה על המידע!
יכולה לנסות בבוגבו בהרצליה
035407999
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה