גג צבעוני לדוכן

• הוסף לסימניות
אני רוצה לבנות דוכן מעץ לנכדים בחצר.שיהיה להם למשחק דמיון.ברעיון של התמונה.
מאיזה חומר כדאי לעשות את הגג

קבצים מצורפים

• DSC_2544הדוכן-שוק--צילום-דנה-ישראלי.jpg
    DSC_2544הדוכן-שוק--צילום-דנה-ישראלי.jpg
    KB 133.2 · צפיות: 196
  • הוסף לסימניות
בתמונה זה עשוי משמשונית
בפועל - או שיש לך שמשונית אז תעשי כמו במקור
אם יש לך שמשונית "משעממת" ולא צבעונית את יכולה לשדרג אותה בזה שתדביקי כל מיני מוטיבים

אפשר ממפל ואפשר מפוליגל ואת שניהם אפשר לרענן עם רצועות סול בכל מיני צבעים
אם זה לשמוש פנימי אפשר עם קאפה שלא עמידה בחוץ כמו שאר החומרים

• הוסף לסימניות
בת"א אם עוזר לך אני יודעת...
בדרך שלמה מפינת הרצל ועד פינת שוקן יש עסקי שמשונית אחד ליד השני.

צריך לחפש נראה לי שבכל עיר יש עסקים כאלה

• הוסף לסימניות
אין צורך בשמות - יש שם אחד אחרי השני משני צידי הכביש עסקים של שמשוניות
האחרון שלפני רחוב שוקן מול בנק דסקונט הוא יהודי דתי - אבל אין לי הכרות מעבר לזה איתו
נראה לי קוראים להם - דבלינגר או משהו כזה

את כמובן צריכה להגיע לשם עם מידות כמה מ"ר את צריכה למרות שבטוח יש להם שאריות קטנות למכירה.

אם תכתבי לי בבוקר (מוקדם..) כמה מ"ר את צריכה אולי (רק אולי לא בטוח) יש לי שארית גליל שאני יכולה לתת לך במתנה - זה לא רחוק מדרך שלמה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם משעונית (מפה צבעונית) זה יכול לצאת לך יפה ומוצלח.

• הוסף לסימניות
למה לא תעשי ממפת שעוונית יפה?
כנסי לכל חנות טמבור , תבחרי דוגמא יפה (אם זה לבחוץ תחפשי את האיכותיות יותר...)

• הוסף לסימניות
סליחה, לא ראיתי שמישהי כבר כתבה את זה לפני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה