ברוטו.הסכום הוא לפי נטו או ברוטו?
בעיקרון תלוי גם בעוד פרמטרים.
ברוטו.
בעסק: הכנסות מינוס ההצאות יוצא ברוטו שמזה יורד מיסים ויוצא נטומה זאת אומרת? אם אפשר להבין מה נחשב ברוטו.
לדוגמא, בעל עסק שיש לו הוצאות, האם הם לא מתקזזות מסכום ההכנסות?
(או שהברוטו כולל הפרשות וכדו').
אם אני זוכרת נכון זה צריך להיות ממוצע שנתיאני מגישה עבור בעלי ומקבלת הודעה שהוא לא זכאי בגלל גובה ההכנסה שלי.
לפי מה מחשבים?
שימי לב שרשמתי שבעלי לא זכאי בגללי.אם אני זוכרת נכון זה צריך להיות ממוצע שנתי
היה לי פעם בונוס בעבודה שגרם לזה שכל הממוצע של כל חודש עלה וממילא לא קיבלתי את הסכום שמגיע לי
אם את מרויחה יותר מ150,000 לשנת המס למיטב ידיעתי זה שולל את הזכאות מהבעל גם אם הכנסתו נמוכה.שימי לב שרשמתי שבעלי לא זכאי בגללי.
עד 150,000 אין כל משמעות לגבי בן הזוג?אם את מרויחה יותר מ150,000 לשנת המס למיטב ידיעתי זה שולל את הזכאות מהבעל גם אם הכנסתו נמוכה.
ככל שידוע לי כן,עד 150,000 אין כל משמעות לגבי בן הזוג?
הטבלאות המבואות הם מעודכנות לשנת 2020מצ"ב קישורים לטבלאות מסודרות.
פה
ופה.
בהצלחה.
(הטבלאות הם הסכום החודשי*12)
צפה בקובץ המצורף 1300100צפה בקובץ המצורף 1300101צפה בקובץ המצורף 1300102
@שרה פינטוככל שידוע לי כן,
לא זוכר כרגע את המקור, כך זכור לי מפעם שביררתי,
אם תמצא מקור אשמח גם לקבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים