גובה הכנסה לקבלת מענק עבודה

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת,
כדי לקבל את מענק העבודה הגבוה ביותר, מישהו יודע מה אמור להיות טווח המשכורת לחודש?

• הוסף לסימניות
כמדומני בין 4500-5000 ברוטו.

• הוסף לסימניות
מצ"ב קישורים לטבלאות מסודרות.
פה
ופה.
בהצלחה.
(הטבלאות הם הסכום החודשי*12)
1674986554082.png
1674986564881.png
1674986587834.png

• הוסף לסימניות
הסכום הוא לפי נטו או ברוטו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת? אם אפשר להבין מה נחשב ברוטו.

לדוגמא, בעל עסק שיש לו הוצאות, האם הם לא מתקזזות מסכום ההכנסות?

(או שהברוטו כולל הפרשות וכדו').
בעסק: הכנסות מינוס ההצאות יוצא ברוטו שמזה יורד מיסים ויוצא נטו

• הוסף לסימניות
אני מגישה עבור בעלי ומקבלת הודעה שהוא לא זכאי בגלל גובה ההכנסה שלי.
לפי מה מחשבים?

• הוסף לסימניות
אני מגישה עבור בעלי ומקבלת הודעה שהוא לא זכאי בגלל גובה ההכנסה שלי.
לפי מה מחשבים?
אם אני זוכרת נכון זה צריך להיות ממוצע שנתי
היה לי פעם בונוס בעבודה שגרם לזה שכל הממוצע של כל חודש עלה וממילא לא קיבלתי את הסכום שמגיע לי

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון זה צריך להיות ממוצע שנתי
היה לי פעם בונוס בעבודה שגרם לזה שכל הממוצע של כל חודש עלה וממילא לא קיבלתי את הסכום שמגיע לי
שימי לב שרשמתי שבעלי לא זכאי בגללי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה