גובה קלפות מנשיש

• הוסף לסימניות
באיזה גובה מהשיש במטבח מומלץ לתלות קלפות שיהיה בגובה נוח לכולם

• הוסף לסימניות
לי המליצו כמה מקומות 50 סמ מעל השיש.

• הוסף לסימניות
מקובל בין 50 ל-60 ס"מ
לנמוכים לא כדאי לעבור את ה-50.
במידה והמשתמשים גבוהים (נכון שתמיד יש גם ילדים, אבל עיקר ההתיחסות צריכה להיות לעקרת הבית) ויש הרבה ארונות, מומלץ להגביה מעט יותר עד 60 ס"מ

• הוסף לסימניות
60 ס"מ ממשטח העבודה.
את גובה משטח העבודה קובעים לפי המשתמש העיקרי 85-92

• הוסף לסימניות
מבחינת יופי הכי אני חושבת שהכי יפה שישים במיוחד אם הקרמיקות על 30 ס"מ ככה יוצא בדיוק 2 קרמיקות ונותן מראה נקי בעין
מבחינת נוחות זה קשור לגובה כל אחד ואחד

• הוסף לסימניות
אני בגובה 165 ובעלי בגובה 175. האם קלפות כפולות ברוחב 220 ובגובה 76 באמצע קיר של 310 , יתן מראה עמוס למטבח כאשר הקלפות יהיו בגובה 50 ( לעומת גובה 60). החיפוי יהיה זכוכית. בקיר השני שרוחבו 2.50 יש רק קולט באמצע הקיר. ( המטבח בצורת ר'). האם יש הבדל בין קלפות גובה 50 לבין קלפות גובה 60 מבחינה עיצובית או רק עניין של נוחות . החיפוי יהיה חיפוי זכוכית לבן קליר. החיפוי זכוכית יהיה בגובה אחיד בשני הקירות , כמובן לפי גובה הקלפות שאבחר

• הוסף לסימניות
החיפוי זכוכית יהיה בגובה אחיד בשני הקירות או כובה 50 או גובה 60 . כמובן לפי גובה הקלפות שאחליט .

• הוסף לסימניות
סטנדרט זה 50\
אם אתם אנשים גובהים , 60

• הוסף לסימניות
מבלבלים אותי . חלק אומרים סטנדרט זה 60 ונמוכים זה 50 . אני גובה 165

• הוסף לסימניות
אם יש הרבה דעות לכאן ולכאן זה אומר ששתיהן אפשריות,
את צריכה לבחור מה שנראה לך מתאים לך יותר, בהתחשב בנתוני הגובה, סוג החיפוי שיותקן בין הארונות וכו'

• הוסף לסימניות
גובה 50 זה הסטנדרט היום, בעבר היה 60, אבל ה 50 נוח בהרבה.
החוצים אוהבים אפילו 45. אבל לא הייתי יורדת פחות מזה.

• הוסף לסימניות
בגובה 165 שהוא סטנדרטי בהחלט, ממליצה על גובה שיש 90 וגובה קלפות 50 מעל. (1.40)

• הוסף לסימניות
אל תעשי גבוה.
זה לא פרקטי.
יש לי מכרה שגרה כמה שנים עם מטבח גבוה ואין שבוע שהיא לא בוכה על זה...
בעקבותיה, הייתי עושה 50.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שאין סיבה לעשות גבוה מ-50 אלא אם המשתמשים הם גבוהים במיוחד.
50 זהו הגובה הפרקטי לדעתי על פי ניסיון עם אנשים שונים, ואף פחות מזה למשתמשים נמוכים.

• הוסף לסימניות
אם ההמלצות על 50 גובה, גורמות לך לחייך, אז בטח שווה. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה