- הוסף לסימניות
גם מהמייל אפשר למחוק מיילים כבדים (מיילים עם קבצים מצורפים בגוף המייל ולא כקישור לדרייב - לא משנה נכנס או יוצא) פשוט מסננים בתיבת החיפוש לפי גודל הקובץ נניח גדול מ 10MB ואז בוחרים מה למחוק,ב"ה היום אני כבר בעלת ניסיון בדרייב, לאור מה שהמליצו לי כאן, ופעלתי לפי זה שלב שלב.
אז אנסה להסביר במדוייק את התהליך.
כדי שיתפנה מקום מהדרייב וכתוצאה מכך מהמייל - וזה באמת מפנה הרבה מקום, כי הקבצים שנמצאים שם הרי כבדים, כי לכן בדיוק הם נמצאים שם, כי לא יכלו להצטרף כקבצים מצורפים בהודעת מייל רגילה בשל נפחם.
אז ככה - לא מצטטת בדיוק לשוני כפי המופיע שם, כי לא פתחתי כעת את הדרייב לצורך הזה, אבל זה תמצית הסיפור:
- נכנסים לגוגל דרייב
- פותחים שם את לשונית "האחסון שלי"
- עומדים על השורה המתאימה של הקובץ המיועד למחיקה
- אין שום בעיה או חשש למחוק משם קבצים שכבר שמרתם אצלכם במחשב.
- ניתן לבחור בבת אחת יותר מערך אחד על ידי מעבר לשורה הבאה תוך כדי לחיצת שיפט
- בסיום בחירת הקבצים האלו לוחצים בעכבר ימין
- נפתח תפריט אפשרויות. כמעט האחרון שם זה הסרה.
- מאשרים הסרה
- לאחר מכן חובה להיכנס לאשפה - יש לשים לב, לא מדובר באשפה הרגילה של המייל, אלא באשפה של הדרייב בלבד, וזה לא קשור ישירות לאשפה של המייל. ובכל אופן תכלית זה מוריד מהעומס של המייל - יש בצד ימין שורת אשפה או משהו כזה.
- פותחים את האופציה, יש שם אפשרות ריקון האשפה בבת אחת בלחיצה על אפשרות זאת
- או שוב פעם למחוק אחד אחד מתוך האשפה.
- לאחר אישור המחיקה הסופית הזאת התרוקן בעצם הפח.
- אלא שעדיין כדי לראות תוצאות בשטח צריך לרענן את הגדרת האחסון/הנפח.
- וזאת ניתן לעשות בקלות - פעולה שימושית לצורך הזה גם לאחר ריקון האשפה של המייל הרגיל, לא רק של הדרייב - על ידי לחיצת F5 משורת הפונקציות שלמעלה במקלדת.
- המסך הופך לרגע ללבן בעת הפעולה, ומיד לאחר מכן רואים למטה במסך הרגיל של המיילים - היכן שמצויין הקיבולת/הנפח, שהנפח הופחת משמעותית, ביחס ישיר למחיקה.
- מה שעוד ראיתי, זה שלמרות כל האמור לעיל לפעמים למרות הרענון לוקח למערכת עוד זמן מה להתעדכן בניקוי הרעלים הזה שערכנו, ורק עם כיבוי המחשב והפעלה מחדש או אף לאחר מספר ימים התוצאות ייראו בשטח.
בהצלחה לכולם!
איך מוצאים קבצים שאינם בתיקייה?
- בשדה החיפוש ב-Drive, מזינים: is:unorganized owner:me.
- כשתמצאו את הקובץ, העבירו אותו לתיקייה ב'אחסון שלי' כך שבפעם הבאה יהיה קל יותר למצוא אותו
פשוט התפלאתי, זה הכל
הכל בסדר
ואין שם אפשרות לכתוב אלה במקום אלא
רציתי למחוק קבצים מהדרייב. לחצתי הסרה ולא נמחק.סליחה על ההקפצה
אבל אני מתחרפנתכבררר
אני עושה הסרה מהדרייב
והכל נשאר ותו דבר באיחסון
ואני לא רואה אחר כך את החומרים באשפה
משהו מוזררר
תוכלו לעזור?
לאחרונה זה קיצור דרךרציתי למחוק קבצים מהדרייב. לחצתי הסרה ולא נמחק.
מה שצריך לעשות, זה למחוק בדרייב- מ- "לאחרונה"
ואח"כ להסיר את הקובץ. ואז זה נמחק.
לאחרונה זה קיצור דרך נכון מאד.לאחרונה זה קיצור דרך
צריך למחוק ואז לרוקן מהאשפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בן של פלוני1 //