כללי גווני כחול לדפוס

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ עם מומחי הדפוס שבפורום.. יש לי לקוח שרוצה כחול כהה מרשים אבל שלא יצא קרוב מאד לשחור, דהיינו שיוכלו להבחין אחרי הדפוס שזה כחול כהה האם הערך הזה יענה על הצורך

c=100
m=85
y=0
k=30

ועוד שאלה בקצרה, האם ערך תכלת של סיאן 100% יוצא זרחני מדי?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כאלו ערכים, ויצא מכובד ומרשים:
100
98
30
21

• הוסף לסימניות
גם בצבע שלך וגם בשל שרה חסידה, אתם רחוקים מאוד משחור.
גם הצבע לא מי יודע מה מיוחד.
אם אתה רוצה משהו יוקרתי, לך על: 100,80,40,0
ואם אתה ממש מעז, תוסיף 20K. אבל אז כבר צריך לפקח על הדפס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1354181:
גם בצבע שלך וגם בשל שרה חסידה, אתם רחוקים מאוד משחור.
גם הצבע לא מי יודע מה מיוחד.
אם אתה רוצה משהו יוקרתי, לך על: 100,80,40,0
ואם אתה ממש מעז, תוסיף 20K. אבל אז כבר צריך לפקח על הדפס.

יש בזה גוון קצת ירקרק שפחות מתאים, זה צריך להיות ממש כחול כהה אבל שיראה טוב

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שבכל בית דפוס זה קצת שונה

• הוסף לסימניות
מאוש משנה למה הצבע הולך לשמש.
אם לרקע לכל הדף הערכים צריכים להיות מעט בהירים יותר מאשר ערכי צבע לטקסט למשל.

כשחותרים לרקע יוקרתי - כמעט שחור, אני ממליצה לא לעשות ממש צבע אחיד אלא צבע מעבר של צבעים ממש דומים, אחד כהה יותר והשני מעט פחות. הצבע הביר יותר "משליך" את הגוון גם על הצבע הכהה יותר כך שאין ספק שלא מדובר בשחור והמראה מאוד יוקרתי ומרשים.

ערכים לדוגמא:
צבע א': c-98 | m-82 | y-20 | k-40
צבע ב': c-98 | m-82 | y-20 | k-80

בצבעים כהים מומלץ תמיד לנסות דוגמא בודדת לבחינת הצבעים.
יתכן ופתאום הלקוחה תחליט שלמרות שרצתה כהה הגוונים כהים לה מידי בעין, או שאולי תחליט שהצבעים "לא מספיק כהים" ו"התכוונתי לשחור יותר"...
גם מבחינת מדפסות שונות עלול להיות שוני בצבע המתקבל.

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לדוגמ' בדפוס? כדאי אפילו להוסיף כמה שקלים על הדוגמא
אני עבדתי בבית דפוס הצבעים במחשב מאד שונים בתוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1354414:
יש בזה גוון קצת ירקרק שפחות מתאים, זה צריך להיות ממש כחול כהה אבל שיראה טוב

100,80,20,40
ולפקח על ההדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה