דרוש מידע גוי שבת באשדוד.

• הוסף לסימניות
מחפשת מספר של שבת גוי
נוהג. שיכול להסיע בשבת לבי"ח במידת הצורך
תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
יש ברפואה ותרופה מוקד שבת
שם נמצא גוי שבת
מגיעים למקום וקוראים לו
זה בקניון ישועת חיים ברחוב הורקנוס קומה 1

• הוסף לסימניות
הוא גם עושה נסיעות?
אם כן. אני אחפש את המספר שלו. אני לא ממש גרה באזור

• הוסף לסימניות
תודה על המידע
אני אשאל את רפואה ותרופה מה המספר שלו

• הוסף לסימניות
תודה על המידע
אני אשאל את רפואה ותרופה מה המספר שלו
08-8001238
יש במרפאה 2 גויים, אחד רופא במקום, ועוד עובד שהוא גוי של שבת. צריך להתקשר ולסכם איתו דברים ברורים מראש, מיקום וכדו' כדי שיהיה כמה שפחות חילול שבת, וכשצריך הוא מגיע תוך כמה דקות.
אנחנו נעזרנו בו כשביתנו נולדה, היה מאוד יעיל.

• הוסף לסימניות
08-8001238
יש במרפאה 2 גויים, אחד רופא במקום, ועוד עובד שהוא גוי של שבת. צריך להתקשר ולסכם איתו דברים ברורים מראש, מיקום וכדו' כדי שיהיה כמה שפחות חילול שבת, וכשצריך הוא מגיע תוך כמה דקות.
אנחנו נעזרנו בו כשביתנו נולדה, היה מאוד יעיל.
ישר כח על המידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה