עזרה גונבים אותי--- תעזרו לי מהידע שלכםםם

• הוסף לסימניות
אני פותחת עכשיו את האזור אישי בבנק ומגלה שגבו ממני כסף על כל מיני עסקאות בחול, תשלום בדולר מכרטיס הדיירקט שלי- הוא אצלי ביד!
רק היום בלילה וכבר גבו כמעט 1000 שח...
מה עושים?
איך אני מחזירה את הכסף אלי הכי מהר???
זה דחוף ממש
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחסמי את הכרטיס, עד כמה שידוע לי, לכל החברות יש מוקד לכאלו בעיות שפתוח בכל שעות היממה.
אחר כך, יש ביטוח לחברות האשראי, שמחזיר במקרים כאלו, לא ידוע לי מה התנאים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחסמי את הכרטיס, עד כמה שידוע לי, לכל החברות יש מוקד לכאלו בעיות שפתוח בכל שעות היממה.
אחר כך, יש ביטוח לחברות האשראי, שמחזיר במקרים כאלו, לא ידוע לי מה התנאים.
איך אני חוסמת?
ומה המוקד?
זה כרטיס של ויזה כאל

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
חסמתי אותו (האופציה היחידה היא דווח על גניבה מקווה שזה לא ישנה בהמשך כי הכרטיס לא נגנב אלא פרטיו...)
מה עכשיו???
מישהו יודע איך מחזירים את הכסף?
מה התהליך?
כמה זמן עד שזה קורה?

• הוסף לסימניות
תשאלי את חברת האשראי הם ידעו לומר לך...
מי עשה את החיוב.. איפה ...וכו'
ואם את לא מזהה אז אפשר להכחיש עסקה זה לא אמור להיות מסובך
אם תעשי מהר זה יהיה יותר קל לקבל החזר
מאשר אחרי שהתבצע החיוב בפועל! (שזה לוקח כמה ימים)

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מהר לפנות לחברה ולספר שגילית שהשתמשו בכרטיס אפי' שלא נתת את הפרטים, זה לא אמור להיות מסובך בכלל!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
דיברתי עם החברה הם הפנו אותי לביטוח ואלה אמרו שנדבר איתם עוד כמה ימים והכסף יחזור
מקווה שכך יהיה! זה היה מלחיץ קצת לגלות שמישהו מרוקן את החשבון לאט לאט...

• הוסף לסימניות
סתם בשביל לסתום את הבורות....
יש הכחשת עסקה גם ב"דיירקט" או רק באשראי רגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה