גופיות פלנל חורפיות - במחיר מעולה!!!

• הוסף לסימניות
2 שלישיות של גופיות פלנל "כותי" מעולות וחדשות, עם תיקתקים
100% כותנה

מידה 12-18

45 ש"ח לכל שלישיה (נרכשו ב-55 לשלישיה)

נמכר בשל טעות במידה

• הוסף לסימניות
תזהרי גם במידה הבאה...
המידות אצלם הולכות לרוחב....

• הוסף לסימניות
והבת שלי בחודשים האחרונים ממש בדיאטה...... בגיל שנה וארבע סוף סוף הגיעה ל8 קילו:confused:

אבל זה נראה גם ארוך

פשוט מידה גדולה

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור אם היא אוכלת טוב
אין מה לדאוג בע"ה
גם הבת שלי בת שנה וארבעה ושוקלת 8.5
תחילה הראו שזה לא טוב
אחרי ששמעו מה אוכלת וכ"ו וכ"ו אמרו לי שזה בסדר גמור
בינינו--------
עדיף מאשר ילד שמן..........

• הוסף לסימניות
קטעים..
ואני לתומי חשבתי שהבת שלי נורא קטנה.......:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1451561:
קטעים..
ואני לתומי חשבתי שהבת שלי נורא קטנה.......:p

שלך? - סופגניה מתוקה
אני לא דואגת בכלל על הבת שלי, היא פשוט מוציאה פווול אנרגיה
בתנועה מתמדת...

• הוסף לסימניות
השוויתי לגופיות שהיו לי בבית של חברות אחרות
זה פשוט כמו מידה 2
מתאים לגיל שנה וחצי - שנתיים

מי רוצה?
אהיה מוכנה לזוז מעט עם המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה