התייעצות גופים לסיוע לנוער בסיכון בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח להתייעץ למי לפנות במקרים של נוער בסיכון או כאלו שצריכים עזרה, בדגש על משפחות עולים, בירושלים.

מהבינה מלאכותית קיבלתי רעיונות לפנות ל:

"קידום נוער חרדי בירושלים"
"יד רחל"
רכזת קליטה במתנס
יד אליעזר "חונך לכל ילד"
אירגון "קליטה"

אשמח ממש לשמוע ממי שמכיר את הגופים האלו,
למי כדאי לפנות,
מה להגיד להם
וכולי

תודה רבה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
מישהו...?
מחר בבוקר אני כבר מתכננת להתקשר לאחד הגופים ברשימה,
אז ממש אשמח שיגידו לי לפני כן
אם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת..

תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות להרב יחיאל פליסקין
הרב דוד לוי
הרב משה בלוי
ועוד
הם יפנו אתכם לכתובת הנכונה

• הוסף לסימניות
ארגון אהבת עולם של נעמי סובול

• הוסף לסימניות
בירושלים מרכז האזינו
בשיתוף פעולה עם ראשי ישיבות והעיריה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח להתייעץ למי לפנות במקרים של נוער בסיכון או כאלו שצריכים עזרה, בדגש על משפחות עולים, בירושלים.

מהבינה מלאכותית קיבלתי רעיונות לפנות ל:

"קידום נוער חרדי בירושלים"
"יד רחל"
רכזת קליטה במתנס
יד אליעזר "חונך לכל ילד"
אירגון "קליטה"

אשמח ממש לשמוע ממי שמכיר את הגופים האלו,
למי כדאי לפנות,
מה להגיד להם
וכולי

תודה רבה ובשורות טובות!
רוצה לפרט מקרה וסוג עזרה נדרש?
אפשר לפנות אלי בקשר לנערות וצעירות, עמותת עלם
גם קידום נוער יכולים לעזור ואני יכולה לקשר אליהם, עבור נערים/ נערות/ צעירים/ צעירות
ואם מדובר בהורים שרוצים להתיעץ ממליצה מאד על נעמי סובול
משרד: 055-2644300

• הוסף לסימניות
רוצה לפרט מקרה וסוג עזרה נדרש?
אפשר לפנות אלי בקשר לנערות וצעירות, עמותת עלם
גם קידום נוער יכולים לעזור ואני יכולה לקשר אליהם, עבור נערים/ נערות/ צעירים/ צעירות
ואם מדובר בהורים שרוצים להתיעץ ממליצה מאד על נעמי סובול
משרד: 055-2644300
נער צעיר ממש
(בן 10)

קידום נוער מתעסקים בגיל הזה?

• הוסף לסימניות
נער צעיר ממש
(בן 10)

קידום נוער מתעסקים בגיל הזה?
קידום נוער נותן מענה לגילאי 14-26

גיל 13 גבולי

מתחת - בתחום הרווחה

אולי זה מעלה חשש אבל לרווחה יש הרבה כלים לעזור

אוכל לקשר בינך לבין מישהי מקידום נוער שתוכל לדייק את המענה הנצרך בהתאם למקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני אימא לילד מתמודד, והייתי כבר כמה פעמים בכנסים של והשיב. כל פעם זה עשה לי טוב, חיזק אותי ונתן לי כוחות. באמת ממליצה, למי שמתמודד – זה ממש שווה.
רק שתדעו – הולך להיות כנס חיזוק ממש מיוחד להורים לנוער מתמודד, בשם "כנס לחיות חזק". זה יהיה ביום חמישי, י״ב בטבת, באולם "בית מלכה" בירושלים, רחוב מלכי ישראל פינת ברנדייס, בשעה 8 בערב.
בכנס ידבר הרב שלמה טאובר שליט״א מארה״ב, יהיה גם פאנל עם המומחים הרב שלמה טאובר שליט״א מארה״ב, הרב שלמה סופר שליט״א, והרב יצחק לובינשטיין שליט״א – כולם עם ניסיון עצום בעבודה עם נוער מתמודד שיענו על שאלות של הורים בצורה ברורה ומעשית.
זה ערב פתוח לכל הורה מתמודד – מיועד לזוגות: [גברים ונשים בהפרדה מלאה] – ללא תשלום. ההרצאות בעברית, הכנס מתאים לכל מי שמרגיש שהוא צריך קצת חיזוק ותקווה.
המקומות מוגבלים, אז כדאי להירשם מראש. אפשר לעשות את זה בקו החם של "והשיב" (שלוחה 3) בטלפון 02-313-7526 או באתר:
https://veheishiv.co.il/lichyot-chazak/.
ממליצה מאוד, בהצלחה!
הפלייר מצורף
  • תודה
Reactions: שואל לעניין1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה