כללי גורגלה

• הוסף לסימניות
רעיון יפה הויזואל לפי כל הדעות כאן מעורר בחילה ולא ישרת את המטרה
אפילו שזה אמור להתבשל בסופו של תהליך...
שימו אולי גרון ברעיון של תרנגולת מקרקרת ומרימה את הראש או משהו בסגנון....

• הוסף לסימניות
ממש לא

• הוסף לסימניות
הקונספט נחמד.
הביצוע לא אסתטי בעליל.

• הוסף לסימניות
:)
נהנתי לקרוא את התגובות פה
גולדשטיין...אח

• הוסף לסימניות
כן, גם אני אני נהניתי. אין כזה מכון: "ספיק" זה הברקה של רגע (כשאשתי חלקה ת'עוף) חשבתי מה הייתי זה אומר, וזה מה שזה אמר לי, הייתי אומר - שזה מן מבחן יצרתיות, לא?
חן חן לכל האיסטניסטיים שנפשם קצה בוויז'ואל, מה הייתם עושים, אם זה היה מופיע בעיתון, גם אני לא הייתי דורך במכון "ספיק" המדובר, אבל אני חושב, שכן בייתי נהנה. גם אתם?

• הוסף לסימניות
קשה להסתכל על המודעה כשרואים כזה דבר.....ישר דפדפתי הלאה...אין לי מושג על מז זה מדבר או איזה מודעה זו

• הוסף לסימניות
אוי זה טוב!!
אל תשכחו אנחנו עדיין בחודש אדר.......

• הוסף לסימניות
אדם מן השורה שרואה מודעה כזאת -בסכנת גמגום מעצם ה"עצם".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;546113:
אדם מן השורה שרואה מודעה כזאת -בסכנת גמגום מעצם ה"עצם".
זה במקרה הטוב, במקרה הגרוע זה סכנת חנק ל"ע...:)

• הוסף לסימניות
רק לחשוב על תמונה אחרת,
כל השאר מהמם!!

• הוסף לסימניות
גולדשטיין...
זה מהמרק או מהטשולנט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה