כללי גיבוי באינטרנט

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על משהו אמין שאתם מרוצים אפשרי גם בתשלום.
והכי חשוב משהו שלא יהיה באחריותי... אלא מגבה לבד כל יום לפני כיבוי או משהו כזה.
יש המלצות??

• הוסף לסימניות
חברה אמרה לי שהיא קנתה כונן גיבוי חיצוני בגודל טרה.
וטכנאי התקין לה תוכנה שהיא מגבה לכונן הזה כל יום. (זה צריך להיות מחובר כל הזמן, כך הבנתי).
אני ג"כ בדרך לעשות את זה בעז"ה...

אולי יש משהו יותר בטוח מזה... אשמח גם לשמוע

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת
אשמח לשמוע על גיבוי טוב

• הוסף לסימניות
אני רוצה דווקא באינטרנט! תודה!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בגבוי ענן של בזק.

• הוסף לסימניות
אבל כפי שהבנתי, זה לא גיבוי אוטומטי.

• הוסף לסימניות
האתר הזה
https://www.crashplan.com/
שומר כל רבע שעה גרסאות של העבודה
עולה משהו כמו 4 דולר לחודש
אפשר להגדיר שהשירות באתר יהיה חינמי ע"י שמגדירים כונן במחשב מסוים שהוא יגבה את החומר

• הוסף לסימניות
תודה.
לא מומלץ לגברים...
אפשר הסבר קצר למי שמסתבכת עם אנגלית?
ואם כל פעם יש לי מחשב אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;2501006:
תודה.
לא מומלץ לגברים...
אפשר הסבר קצר למי שמסתבכת עם אנגלית?
ואם כל פעם יש לי מחשב אחר?

ממולץ מאוד. ליהודים עם נטפרי :D:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאור;2499780:
חברה אמרה לי שהיא קנתה כונן גיבוי חיצוני בגודל טרה.
וטכנאי התקין לה תוכנה שהיא מגבה לכונן הזה כל יום. (זה צריך להיות מחובר כל הזמן, כך הבנתי).
אני ג"כ בדרך לעשות את זה בעז"ה...

אולי יש משהו יותר בטוח מזה... אשמח גם לשמוע

זה אופציה מעט בעייתית כי אם יש וירוס על הקבצים במחשב, (חוץ מזה שהוא יכול להדביק גם את הכונן) כשהוא מגבה את עצמו הקבצים שבכונן נהרסים גם הם, לכן צריך אפשרות שישמור יותר גירסאות ישנות בזיכרון.

• הוסף לסימניות
One Drive של מיקרוסופט הכי זול (30 ש"ח לחודש לטרה + רשיונות לתוכנות MS).

גוגל דרייב הכי נוח כי יש לרוב הלקוחות, אבל יקר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;2501092:
One Drive של מיקרוסופט הכי זול (30 ש"ח לחודש לטרה + רשיונות לתוכנות MS).

גוגל דרייב הכי נוח כי יש לרוב הלקוחות, אבל יקר יותר.

לואן דרייב יש אופציה של גיבוי אוטומטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה