גיבוי בענן ללא הגבלת נפח!

• הוסף לסימניות
בינתיים עושהבעיות בלי סוף.

• הוסף לסימניות
אסיא במגן...

• הוסף לסימניות
בעיות בגיבוי בענן בזק

אני קיבלתי את הענן של בזק והתחלתי להעלות אליו את הקבצים שלי.
אציין כמה בעיות, חלקן - אין מה לעשות, זה מה יש, וחלקן - אשמח לקבל פתרון/הסבר
א. לא ניתן ליצור סינכרון בין הענן למחשב נוסף שיש לך. לא כמו בשוגרסינק או דרופבוקס ודומיהן שברגע ששמרת קובץ הוא מיד נשמר גם אצלך בנייד [בהנחה שהוא פתוח, או מיד כשתפתח אותו ותתחבר לרשת]. הענן של בזק הוא גיבוי בלבד. [אמנם הוא מאפשר שליחת קישור לצורך הורדת הקובץ כמקובל בשאר העננים].
ב. הען של בזק מתעקש תמיד לגבות לך את תיקיות הבסיס 'המסמכים שלי, המוסיקה שלי, התמונות שלי, הוידאו שלי'. אין אפשרות לתבוע ממנו להפסיק לנסות לגבות אותן, אך יש אפשרות כשהוא מתחיל לגבות להפסיקו באופן ידני. הדבר גורם שאם הפסקת באופן כללי את הגיבוי [כיבית את המחשב וכד'] כשתחזור לגבות - הוא יחזור לגבות אוטומטית שוב את המסמכים שלי כו' ולא ניתן לבטל זאת לתמיד. בבזק לא היה להם הסבר מדוע זה כך. מ"מ אפשר להוסיף תיקיות אחרות לגיבוי מכל מקום במחשב.
ג. ההעלאה לענן של בזק איטית להחריד, ומצריכה אורך נשימה...

וכאן אני עובר לבעיה שאשמח לקבל תגובה ותשובה עליה:
ד. כשאני מגבה אני מוצא את עצמי לדוגמא במצב של העלאה של 12 ג"ב הנמצאים בענן, ואם אפסיק את הגיבוי ואחזור אליו שוב, הוא יראה לי שאני עם 8 ג"ב בענן. לאן נעלמו הארבע ג"ב??? לבזק או לקוראים פתרונים.
אשמח לשמוע אם עוד למישהו יש בעיה דומה, או פתרון.

אני בכל אופן משתמש עוד באפשרות גיבוי נדיבה של חברת 'קופי' שגם מאפשרת להוסיף עוד מחשב ולסנכרן כו' מי שנרשם דרכי מוסיף לעצמו ולי עוד 5 ג"ב, ומתחיל ב-20 ג"ב חינם מיידית.
להרשם לקופי לחץ כאן

• הוסף לסימניות
צודק נירוש על הבעיות של ענן בזק הממשק רחוק מלהיות מושלם אבל באמת זה מה יש, אני העלתי לשם כגיבוי נוסף את כל תיקיית התמונות המשפחתיות (כ60GB) שיהיה אכן לקח לו עידנים ונתקלתי גם בתופעת הנפח המשתנה ובגיבוי שנתקע כל פעם מחדש. אבל נותנים לך קח וגו'
מה שממש נחמד אבל זה רק לבעלי סמארטפונים זו האפליקציה, היא מגבה אוטומטית את התמונות מהטלפון הנייד כך שאם הוא אבד וכו הכל מגובה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם הנפח משתנה - האם זה אומר שבאמת החומר נמצא שם, או שגם הוא משתנה???
ועוד לא הבנתי - מה הדבר המטופש הזה שכל פעם הוא מתחיל לגבות כאילו מחדש, את אותם התיקיות? הוא היה אמור לסקור אם יש שינויים ולהמשיך הלאה, ועושה רושם שבכל הפעלה מחדש של הגיבוי הוא משכתב את הקבצים הקודמים הגם שלא שונו כלל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה