כללי גיבוי

• פותח הנושא mbi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כן. אני יודעת שכבר נכתב בענין רבות בעבר, ובכל זאת.
לאחר קריאה של המון חומר בעניין (בפורום ובכלל)-
אני צריכה באופן דחוף לקנות כונן חיצוני. מטרתי היא כמובן לגיבוי, אך אני רוצה גם "להקל" מהמחשב (אני עובדת על מק מיני) ולמחוק ממנו קבצים שלא בשימוש יומיומי, אך בהחלט חשובים לי (כמו תיקיות של עבודות ישנות).

אשמח לשמוע מה אתם עושים ואיזה סוג כונן חיצוני יש לכם (קראתי שהם נוטים לקרוס ואז מה? כל מה ששמור עליו "הלך"?).

סוגים, חברות, מחירים וכו'
תודה רבה!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
למה לא לשמור בענן ? יש עננים חינמיים של מיקרוסופט, וכל מיני חברות נוספות.

• הוסף לסימניות
יש לי כונן של 2 טרה של סיגייט . מרוצה ממנו. עלה לי בזמנו לפני כשנה 590 ש"ח, אבל ככל הידוע לי הפסיקו לייצרו מפאת עלותו או משהו כזה (הכונן הכסוף לא מהפלסטיק)

• הוסף לסימניות
אין לכם גיבוי? :confused:
מוזר...;)

• הוסף לסימניות
ודאי שעושים גיבוי
כוננים זולים עלולים לקרוס. כדאי לקנות אחד מחברה טובה, או שנים מחברה זולה ולגבות פעמיים - זה מה שאני הייתי מעדיף.
המחירים - תבדקי באייבורי. הכי זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה