• הוסף לסימניות
גיטרה למתחילים, איזו מומלץ לקנות? והכין מומלץ לקנות באזור המרכז?

אשמח מאוד לכל מידע בנושא

תורה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
יש על זה כמה וכמה אשכולות,כך שחיפוש לא יזיק.
בכל אופן תלוי בהשקעה שאת מעונינת להוציא,
בדרך כלל מתחילים קונים את הגיטרות עד ה800 שח'.
שזה כולל את הרומניות אדמירה ועוד...
לגבי איפה לקנות,יש את כלי זמר מרום שהתנסתי איתם והם טובים,הבנתי שבבני ברק יש את עולם המוזיקה(אין לי מושג לגבי הסחורה שם)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעבר, כשרציתי ללמוד גיטרה, גיטרה קלאסית ב550 ש"ח. אין לי מושג של מי, קניתי בSOS מיוזיק, לא יודע אם הם קיימים עדיין.

מה שכן, למדתי תוך שבועיים שלש, עם החוברת גיטרה בחברותא, וזו אחלה חוברת.

• הוסף לסימניות
עולם הנגינה ברבי עקיבא בני ברק
הם מתמחים בגיטרות, האולפניסטים שולחים אליהם.

• הוסף לסימניות
sos בירושלים נסגרה

• הוסף לסימניות
ממליץ לך בחום להגיע למרכז הגיטרות של אבי גיל. חנות וסדנה של איש מקצוע מנוסה שמטפל בכל הגיטרות שמוכר כולל סט חדש של מיתרים בלי תוספת עלות.
http://www.avigil.co.il/shop/guitars

הרצל 49, נתניה.

• הוסף לסימניות
שלום, אז זה נפלא ומרגש לרכוש גיטרה ראשונה.
יש גם אפשרות לבנות לעצמך גיטרה למרות שזה יותר יקר, אבל בהמשך זה בהחלט יכול להיות מעניין לנגן על גיטרה שאת/ה בניתם. יש כל מיני בתחום אבי גיל, אלגרנטי ועוד... חבר שלי בנה אצלו
www.algranati.co.il
מישהו עוד למד שם? אולי יכול לספר איך זה?
יום מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה