עזרה גייטסהד

• הוסף לסימניות
היי
ועוד משהו
כולם אשכנזיות??
או שיש גם ספרדיות ? (לא נראה לי , נכון?)

• הוסף לסימניות
ולם אשכנזיות??
או שיש גם ספרדיות ? (לא נראה לי , נכון?)
אני יודעת שזה קשה להאמין. אבל בחו"ל אין מושג עדתיות.
אני יודעת שלישראלית זה נראה הזוי, או טיוח. אך זה המצב.
בודאי שיש שם ספרדיות. אך עד שלא שאלת לא חשבתי בכלל בכיוון.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה קשה להאמין. אבל בחו"ל אין מושג עדתיות.
אני יודעת שלישראלית זה נראה הזוי, או טיוח. אך זה המצב.
בודאי שיש שם ספרדיות. אך עד שלא שאלת לא חשבתי בכלל בכיוון.
כן תודה
שמעתי מזה אח"כ מכמה אנשים.

• הוסף לסימניות
@גילגולונת או כל אחת אחרת שיודעת אישית ומקרוב
מה קורה היום בגייטסהד החדש?
איזה סוג בנות נמצאות שם, ומה רמת הפתיחות שלהן?
כל מידע אמין חשוב לי מאד.
תודה!

• הוסף לסימניות
היי
משהי יודעת מה הסדר יום שמה אולי בגייטסהד הישן?האם הם שמים דגש על סדר... קצת יותר רקע על היומיום .
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מי שצריכה מידע על הסמינר אשמח לתת באישי dl0504881 שטרודל וההמשך.

• הוסף לסימניות
היי
משהי יודעת מה הסדר יום שמה אולי בגייטסהד הישן?האם הם שמים דגש על סדר... קצת יותר רקע על היומיום .
תודה רבה.
את מבררת לגבי השנה הבאה?
כי הרישום כבר סגור מזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה