כללי גילוי בבלנד

• הוסף לסימניות
אחרי כמה שנים של שימוש בתוכנה, ובבלנדים שלה, גיליתי אתמול באקראי משהו חמוד. מענין לדעת אם גם עבורכם הוא חידוש:

לאחר הכנת הצורות ע"מ לדרגם, ניגשים הרי לכלי הבלנד. מבצעים לחיצה על הצורה הראשונה, על השניה, ויש דרוג.

כאן גיליתי ש:
1. אם רוצים דרוג ישר כמו באופציה מס' 1 יש לעשות את הלחיצה עם הכלי במילוי או בקו המתאר של הצורה.

2. אם רוצים שהבלנד יסתובב תוך כדי, יש לבצע את הלחיצות עם הכלי על נקודת עוגן של כל צורה.

קבצים מצורפים

• דרוגים.jpg
    KB 624.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בהזדמנות זו אשאלכם האם למישהו יש פתרון לכך שבלנד ע"ג צורה סגורה לעולם לא יהיה מתחילת הצורה עד סופה אלא ישאיר לעצמו מרווח ללא בלנד.

• הוסף לסימניות
אני רואה. את עדין לא רואה?

• הוסף לסימניות
שוברים את הקו באמצע עם מספריים

נכתב ע"י TIP X;485197:
בהזדמנות זו אשאלכם האם למישהו יש פתרון לכך שבלנד ע"ג צורה סגורה לעולם לא יהיה מתחילת הצורה עד סופה אלא ישאיר לעצמו מרווח ללא בלנד.

לדוגמא בעיגול, אז לוחצים עם המספריים על הקו של העיגול וזה מסתדר

• הוסף לסימניות
רואים?

קבצים מצורפים

• דרוגים.jpg
    KB 624.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אולי עכשיו. למרות האיכות הירודה

קבצים מצורפים

• דרוגים.GIF
    KB 18.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה לא קשור לאיכות, תעלי בRGB וכולם יראו.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי כבר בפעם הראשונה
מעניין באמת למה אתם לא רואים

• הוסף לסימניות
נראה לי שגולשי פיירפוקס רואים.

• הוסף לסימניות
נסיון בrgb

קבצים מצורפים

• דרוגים.jpg
    KB 54.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 357.jpg
    KB 222.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;485357:
נראה לי שגולשי פיירפוקס רואים.

צודקת, אני גולשת בשניהם ובאקספלורר (9) לא רואים, ופיירפוקס וכרום כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;485196:
אחרי כמה שנים של שימוש בתוכנה, ובבלנדים שלה, גיליתי אתמול באקראי משהו חמוד. מענין לדעת אם גם עבורכם הוא חידוש:​

לאחר הכנת הצורות ע"מ לדרגם, ניגשים הרי לכלי הבלנד. מבצעים לחיצה על הצורה הראשונה, על השניה, ויש דרוג.​

כאן גיליתי ש:
1. אם רוצים דרוג ישר כמו באופציה מס' 1 יש לעשות את הלחיצה עם הכלי במילוי או בקו המתאר של הצורה.​

2. אם רוצים שהבלנד יסתובב תוך כדי, יש לבצע את הלחיצות עם הכלי על נקודת עוגן של כל צורה.​

חידוש נהדר ושימושי
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה