גימיק מדהים שגיליתי, ואשמח לשתף אתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1260922:
http://www.ebay.com/itm/Office-Home...996?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a25284abc

מכירים את זה שאתם מעוניינים להטעין את הפלאפון, אבל אין לכם איפה להניח אותו?
אז הנה פטנט מדהים שבמחיר אפסי יפתור לכם את הבעיה בצורה הכי פרקטית שרק שייך.
המחיר הוא סה"כ 6.00$ בלבד.

אין בעיה עם זה שזה פלסטיק ועלול להתחמם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1261273:
בשמחה
אפשר להבין גם לי מלל
ואגב, אני לא ציפיתי בבד, השארתי לבן וזה יפה גם ככה

לניקול - תעלי את הקבצים תמיד בקובץ PNG וכך זה יופיע מיד בעמוד ללא צורך לפתוח כל קובץ תמונה בעמוד נפרד.

• הוסף לסימניות
טוב
פעם הבאה אעלה קבצים בפאנג. לא ידעתי.

אין לי מושג איזה דבר זה
מה שבטוח- אפשר כאמור לדלג על השלב ולא לצפות בכלל
זה יוצא חמוד גם בלי ציפוי (כמובן רק אם הבקבוק חלק)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים למטען, אפשר לחקות?

• הוסף לסימניות
יש בעיה בברזיה, שבשליש האחרון , חוק כלים שלובים הולך ונגמר...:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1263972:
יש בעיה בברזיה, שבשליש האחרון , חוק כלים שלובים הולך ונגמר...:)
נראה לי שאתה לא צודק.
תלמד טוב את נוסח החוק (של הכלים שלובים)...
(רק אם שני הכלים סגורים, אבל אם אחד יש לו פתח שיכול לצאת משם הנוזלים, כח המשיכה עובד...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1264013:
נראה לי שאתה לא צודק.
תלמד טוב את נוסח החוק (של הכלים שלובים)...
(רק אם שני הכלים סגורים, אבל אם אחד יש לו פתח שיכול לצאת משם הנוזלים, כח המשיכה עובד...).

רק אם התחילה זרימה היא ממשיכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1264015:

אם התחילה זרימה היא ממשיכה בהפוך (להעביר מכוס לכוס דרך הפה שלהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1264015:

כמשדובר במשקה מוגז - אין בעיה, הגזים ידחפו את המשקה החוצה.
כשמדובר במשקה לא מוגז - אין בעיה להטות את המכשיר לכיוון הכוס, או לאחוז את הבקבוק באמצעו וללחוץ מעט, שידחף את המשקה החוצה.

אגב, אפקט המשאבה המוכר לנו משאיבת דלק ע"י צינור - לא יפעל כאן, היות וכדי שהוא יפעל צריך שהצד של הצינור הפונה לכוס יהיה ארוך עד שפי הצינור יהיה נמוך מגובה הנוזל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה