גינות בבני ברק עם עצים

• הוסף לסימניות
בתור לא בניברקית אני לא מכירה את העיר כ"כ.
הייתי שמחה לדעת היכן יש גינות עם עצים. מה שחשוב לי אלו העצים ולא המתקנים. (לצורך הפעלת קיטנה)
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;572645:
הייתי שמחה לדעת היכן יש גינות עם עצים. מה שחשוב לי אלו העצים ולא המתקנים. (לצורך הפעלת קיטנה)
תודה מראש.

גינות...
עם עצים...
בבני ברק...
:D:D:D
Sorry
את לא בכתובת הנכונה...

• הוסף לסימניות
בגן העירייה יש קצת בצדדים וגם בגן 93 יש קצת בשביל הצל

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך להתרחק מעט מן העיר, קו 92 עד תחנה אחרונה ליד קניון איילון, צמוד לפארק הירקון.
עצי אקליפטוסים גבוהים ומרשימים.

בתוך העיר - גן ורשא :D

יש גם גינה נחמדה ברח' הרב הירש למעלה. משום מה מכנים אותה גן החרציות. גם בה יש מספר עצים גדולים.

הי, בני ברקים, בסוף מצבכם אינו כה גרוע...

• הוסף לסימניות
יש לי מקום, אבל העצים התחפשו לבנינים....
סתאאם.... אזור שדרות ויז'ניץ נראה לי מקום מתאים.
(אפשר גם להמשיך בסוף השדרה לכיוון בית הקברות, יש שם עוד שדרה יפה - מתחברת לרחוב רימון).

• הוסף לסימניות
מרום נווה - קרוב מאד לבני ברק

• הוסף לסימניות
היי, למה אתם מוציאים דיבה על בני ברק :)
יש שטח ענק של דשא ועצים, המתאים בדיוק לכאלה דברים!
שטח של רחוב שלם!!!
מאחורי רחוב פרדו (קרוב למעייני הישועה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;572947:
היי, למה אתם מוציאים דיבה על בני ברק :)
יש שטח ענק של דשא ועצים, המתאים בדיוק לכאלה דברים!
שטח של רחוב שלם!!!
מאחורי רחוב פרדו (קרוב למעייני הישועה)

דשא יש שם, ובשפע, אבל עצים? עד כמה שזכור לי, די קטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;573037:
דשא יש שם, ובשפע, אבל עצים? עד כמה שזכור לי, די קטנים.

יש מספיק!
הרבה קיטנות הגיעו לשם!
בנו אוהלים, שיחקו....וכל מה שקיטנה צריכה!

• הוסף לסימניות
טוב, כנראה שהעצים שם גדלו מאז טיולי השבת הקבועים שלי שם, אי פעם בגלגולי הקודם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה