אשתי גם לובשת ככה שאצלינו זה דבר הכי נורמלי,סליחה שאני כותב ככה אבל רציתי לשאול האם זה לא בעיה להלביש ג'ינסים גם לילדים?
זה כ"כ פשוט? אני רואה המון שמלבישים
מה רק אנחנו משוגעים שלא מלבישים?
אשמח להחכים
זה עניין של חוגים עדות ומקומות.אשתי גם לובשת ככה שאצלינו זה דבר הכי נורמלי,
לגבי ילדים בגילאים קטנים נראה לי שכולם לובשים
ובהחלט לא נורמלי לא להלביש.
כותרת חכמה שגורמת לאנשים להכנסלי מפריעה הכותרת "גינס בבני ברק"![]()
בהחלטכותרת חכמה שגורמת לאנשים להכנס
www.prog.co.il
אולי זה מוצדק באמת הערה שם מאוד נכונה לדעתימדהים מה שכותרת אחת גורמת לאנשים לחשוב!
![]()
מידע שימושי - אנחנו פשוט נופלים ברשת!...
רק אני שמתי לב להשפעה ההזויה של החנויות על אורח הלבוש שלנו? זה התחיל בכחול "מלוכלך", עבר לבד טריקו בהדפס גינס, ועכשיו זה אוחז עמוק בתוך בדי ג'ינס גסים עם תיפורים חומים ככה בדיוק זה נראה, כשכולנו (וגם אני בתוכם) רואים את שם החנות כתוית הכשר.... ורשת חרדית הופכת במהירות לרשת שמפילה בתוכה רבים...www.prog.co.il
בהחלט.אולי זה מוצדק באמת הערה שם מאוד נכונה לדעתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים