גישה לחומר שעל שולחן עבודה

• הוסף לסימניות
התקלקל לי המחשב, וכאשר העברתי את הדיסק קשיח למחשב אחר, לא הצלחתי לגשת לחומר שהיה במחשב הקודם על שולחן העבודה.
כתוב לי "אין לך הרשאה כעת לגישה לתיקיה זו".
יש לי שם חומר חשוב מאד
אודה מאד למי שיעזור

• הוסף לסימניות
נתקלתי בזה ג"כ, הפתרון היה פשוט ע"י תוכנת UNLOCKER הוא משחרר את הקבצים
להוריד כאן
אם לא תדע איך להעתיק בעזרתו - פנה באישי

אגב יש עוד דרך, אם תחבר אותו למחשב או למערכת הפעלה של לינוקס וכדו' לא אמורים להיות בעיות הללו שכולם נובעות מהגדרות אבטחה שקשורים לוינדוס (מנסיון)

• הוסף לסימניות
צריך לרשום בעלות על שמך.
אנלוקר לא בטוח שעוזר במקרה הזה.

• הוסף לסימניות
ניסית עם התוכנה ולא עזר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכות;n5022959:
התקלקל לי המחשב, וכאשר העברתי את הדיסק קשיח למחשב אחר, לא הצלחתי לגשת לחומר שהיה במחשב הקודם על שולחן העבודה.
כתוב לי "אין לך הרשאה כעת לגישה לתיקיה זו".
יש לי שם חומר חשוב מאד
אודה מאד למי שיעזור

הנה עוד הבדל בין טכנאי לחנות מחשבים.....
זה משהו פעוט
אבל במקום לפנות כ"ג הפורום , בדר"כ לא היה קורה וגם אם כן טלפון לטכנאי ושליטה מרחקו מסדר את זה

לגבי הבעלות יש לעשות מאפיינים על כל התיקייה

בכרטיסיה אבטחה
במתקדם להגדיר בעלים חדשים, מתוך הרשימה שם, ולמחוק את כל הישנים

אישור ולחכות בסבלנות

בהצלחה

הנ"ל כעיקרון קיצור נמרץ למה שצריך לעשות אז עשו בזהירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5023481:
לגבי הבעלות יש לעשות מאפיינים על כל התיקייה

בכרטיסיה אבטחה
במתקדם להגדיר בעלים חדשים, מתוך הרשימה שם, ולמחוק את כל הישנים

אישור ולחכות בסבלנות

בהצלחה

הנ"ל כעיקרון קיצור נמרץ למה שצריך לעשות אז עשו בזהירות

אתה מתכוון לחלון הזה?
מה בדיוק לעשות?

1.png

תודה על כל העזרה,
גם בנושא הקנייה שמעתי לעצתך וקניתי אצל טכנאי, אלא שהייתי צריך זאת באופן מיידי ובמודיעין עילית.
לא פניתי אליו לתמיכה בדברים אלו כיון שהוא לא עובד בשישי ואני צריך את זה דחוף.
(אגב, מי שרוצה המלצה על מישהו טוב במודיעין עילית יכול לפנות אלי)

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 10.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכות;n5023508:
אתה מתכוון לחלון הזה?
מה בדיוק לעשות?

1.png

תודה על כל העזרה,
גם בנושא הקנייה שמעתי לעצתך וקניתי אצל טכנאי,

ברוך השם,
מעולה

זה לא הכי קל להסביר את זה
אם אתם לא מבינים עדיף שתחכו לו
.בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;n5023185:
צריך לרשום בעלות על שמך.
אנלוקר לא בטוח שעוזר במקרה הזה.

אונלוקר עוזר מנסיון, ובדיוק לשם כך הוא נוצר בשביל לעקוף את כל הבעלויות וירושה (מי שמכיר יודע מה אני מתכון) וכו' ניסתי ועזר ועפ"י זה כתבתי הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה