דרוש מידע גלאי עשן מצפצף כל כמה שניות

• הוסף לסימניות
בס"ד

מישהו יודע אם יש אפשרות שהגלאי עשן כן יעבוד אבל לא יצפצף כל כמה שניות?
אמרו לי שזה שזה מצפצף זה אומר שהבטרייה עומדת להיגמר, אבל זה מצפצף כבר כמה שנים (ופעם אחת גם צפצף בתור אזעקה) אז נראה שזה כן עובד.
אשמח לעזרה ממישהו שיודע.
תודה!

• הוסף לסימניות
צריך להחליף בטריה

• הוסף לסימניות
גם לנו היה ואין פתרון חוץ מלהחליף בטרייה

• הוסף לסימניות
זה מצפצף בגלל שהבטריה נגמרה, זה הדרך שלו להתריע..

• הוסף לסימניות
גם אצלינו זה ציפצף אמרו לי שזה בגלל הבטריה נגמרה

• הוסף לסימניות
בס"ד

מישהו יודע אם יש אפשרות שהגלאי עשן כן יעבוד אבל לא יצפצף כל כמה שניות?
אמרו לי שזה שזה מצפצף זה אומר שהבטרייה עומדת להיגמר, אבל זה מצפצף כבר כמה שנים (ופעם אחת גם צפצף בתור אזעקה) אז נראה שזה כן עובד.
אשמח לעזרה ממישהו שיודע.
תודה!
הבטריה נגמרה.
אפשר בנתיים להוציא את הבטריה. כדי שלא יצפף, ואח"כ לקנות בטריה

• הוסף לסימניות
כל גלאי עשן בעיקרון עובד דרך הארון חשמל,
אלא חייב שיהיה לו בטריה ג"כ שאם ח"ו תפרוץ שריפה באזור הארון חשמל עוד לפני שיגיע העשן לגלאי הרי היא לא תעבוד כי החשמל יפול. ולכן צריך שיהיה לו בטריה בדיוק למקרי חירום אלו, ואם אין בטריה או שהבטריה נגמרה אז היא מצפצפת כל כמה דקות כדי להזכיר להכניס בטריה חדשה, סה טו.

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר החלפנו 3 בטריות, ברור שזה הבטריה.
כדאי לקנות בטריה של חברה טובה, כך היא מחזיקה מעמד יותר זמן.

אני באמת שומעת מהשכנים כבר תקופה ארוכה ומתלבטת אם לדפוק ולהציע להם עזרה.
הצפצוף הזה משגגגגעעעע....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה