כללי גלויה -תוצרת עצמית

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות גלויה (כזה ששולחים בדואר...)
רציתי לשאול על איזה דף להדפיס?
ואיך בדיוק לבצע שיצא צד אחד מאוחרי השני בדיוק. (איך להביא לדפוס)

• הוסף לסימניות
את מכינה את זה בשני קבצים נפרדים והדפוס מכוון את זה לשני הצדדים
את צריכה נייר עבה במיוחד.
לגבי השליחה בדואר אין לי מושג אם מספיק רק בול או שצריך עוד משהו.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי האם יש כזה נייר שצד אחד מבריק+למינציה
והצד השני רגיל מט,

• הוסף לסימניות
שלום רותי,
תוכלי לבנות את הגלויה כמובן בגודל 10+15 שזה הסטנדרט
בד"כ מדפיסים על כרומו 250ג'
ניתן כמובן לעשות למינציה על צד אחד בלבד - (לא לשכוח שזה מיקר את העסק)
ולהשתמש בכרומו מט.
אם זו גלויה פשוטה יש להשאיר מקום לבול
חשוב מאד לשמור על שוליים מכל הכיוונים ושתהיה התאמה בין הגב לצד הקדמי
תוכלי להשיג דרך הדואר את הסקיצה עם הכללים שלהם להדפסת גלויה
יש כמובן גלויות תגוביינא שהן ללא צורך בבול (זה משולם מראש ע"י הלקוח)
אבל לא נראה לי שלזה התכוונת - בכל מקרה בגלויות כאלה יש מס' שמקבלים ויש להדפיסו על הגלויה.

הרבה בהצלחה
אם תרצי לקבל מחיר יש בית דפוס - דפוס נהרי בת"א 5602705
תוכלי לשלוח סקיצה ולקבל מחיר
יום טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה