כללי גלופות \ אפקטים לא חדים (אינדי')

• הוסף לסימניות
שאני נותן לאובייקט 'אפקט' של הצללה או אפקטים אחרים, בצבע שחור, עם אטימות של 100 אחוז והכפלה של 100 אחוז, שיצור לי קו מקיף מסביב האובייקט - יש פיקסול מסויים בקצוות בפרט המעוגלות, האם יש דרך לעשות את זה חד?
ולמתעסקים בגלופות, האם כזה פיקסול אמור להפריע להכנת גלופה?

• הוסף לסימניות
הבעיה בצל שהוא לא וקטור, ולכן אתה רואה את הפיקסול הזה.
למה לא להשתמש בקו?

• הוסף לסימניות
אין אפקטים בגלופות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1344806:
אין אפקטים בגלופות

מה גם שגלופות מבצעים באילוסטרייטור בלבד (מלבד ההדמיה).

• הוסף לסימניות
גלופות רק בשחור לבן. אין שום צבעים נוספים ואין שום אפקטים.

• הוסף לסימניות
הבעיה שעם הקו אפשר להשתמש פעם אחת לכל אובייקט, ומה עושים אם צריכים גם 'לעבות' בלבן, וגם קו מקיף בשחור, לדוגמא? להכפיל את האובייקט ולהדביק אחד על השני?

• הוסף לסימניות
אובר פרינט

• הוסף לסימניות
באילוס אפשר להחיל כמה קוים לאוביקט אחד. אני לא יודע אם יש כזאת אופציה באינדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1345094:
באילוס אפשר להחיל כמה קוים לאוביקט אחד. אני לא יודע אם יש כזאת אופציה באינדי.

אין כזה אופציה באינדיזיין אבל אפשר להכפיל הטקסט ולעשות קו יותר גדול על התחתון וקו קטן על העליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה