כללי גלופת עור, מה שחור ומה לבן?

• הוסף לסימניות
האם לגלופות עור, הלבן הוא בולט והשחור שקוע, או להיפך?

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• גלופה לסידור2.pdf
    KB 146.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לבן בולט שחור בלינד- שקוע

• הוסף לסימניות
ובקיצור, תמיד השחור הוא השקוע.

• הוסף לסימניות
אבל נראה לי שבגלופתך יש חלק מידי גדול של בלינד שעלול להישרף מלחץ הגלופה...

• הוסף לסימניות
אני די טירון בעניין הגלופות של העור, הכנתי גלופה לטס זהב, והייתי צריך להכין בעור שקע במרכז, בשביל גלופת הזהב.
זה נראה לכם מידי הרבה שחור?
מה זה נקרא יישרף?

• הוסף לסימניות
אני לא מתמצאת בגלופות בעור, אך בכל אופן בגלופה לסקאי (ספרי הקודש הסטנדרטיים) אין אפשרות לעשות הטבעת בלינד על שטח ענק חלק (כדי להתגבר על בעיה זו שמים בד"כ איזה תבנית או רשת עדינה על השטח המוטבע).
לגבי גלופת עור אין לי מושג אם כלל זה תקף גם, צריכים את דעת המומחים כאן בפורום!

• הוסף לסימניות
אכן, השחור בגרפיקה מבטא את החלקים שאמורים לשקוע בעור.
בנוגע להערה שהעירו על "שריפת העור" בחלק הגדול,
זה לא רלוונטי במקרה הזה, היות ועל השיקוע שייוצר אמורה להיות פלטת הזהב.
נקודה חשובה שצריך לזכור,
גודל הפלטה בגלופה צריך להיות גדול יותר (מושמן) מהאורגינל.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה