גלידה ושמש גם בחורף

• הוסף לסימניות
תמונות כיפיות זורמות
ועושות חשק לקיץ(סתם)

• הוסף לסימניות
יפהיפה ברמות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;2337365:
אני תמיד מתלהבת לראות איך את מוציאה את הלוקיישן הזה. וממציאה את עצמך בכל פעם מחדש.
אוהבת+++
תודה חיילי
נכתב ע"י ינאי;2337369:
אולי הייתי מנסה לקרופ קצת מלמעלה, כי הגוש של העלים כבד ומושך את העין, אולי...כי זה ממש יפה
בדקתי את זה, בעייתי לחתוך מלמעלה כשצריך לשמור על פרופורציה של תמונה
בא. הדיגיטלי זה יטופל
נכתב ע"י rivkyp;2337470:
חיכיתי שתעלי כבר תמונות מהסט הזה!
אחת יותר יפה מהשניה...
;)
נכתב ע"י tzipi.w;2337575:
תמונות עם טעם של עוד.
אני נהנית איך מכל מקום את מוציאה משהו שונה.
ויש שם עוד כ"כ הרבה אפשרויות... כל פעם מנסה לחדש משהו..
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2338069:
איזה מפנקת שאת
סט כייפי ויפה
אני פינקתי לגמרי בצילומים.. כל השאר האמא

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
וכל כך שונות ממקום כל כך מוכר צל"ש

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!

• הוסף לסימניות
מיוחד.
תמונות איכותיות.פשוט מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה