מידע שימושי גליונות ישנים של עיתון המבשר-קהילות

• הוסף לסימניות
שלום
דרושים לי גליונות המבשר-קהילות 106-108 תשע"א, בתוכם יש 3 מאמרים מאת מרדכי שלמה ברים במדור למשפחותם על תולדות משפחת זוננפלד.
האם יש אפשרות לקבלם במהדורה אלקטרונית?
האם יש אפשרות להשיגם בדרך אחרת?
ככלל, האם יש אפשרות לקבל את המבשק חינם במהדורה אלקטרונית כמו שהיה בעבר?

מישהו יודע לעזור?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל במייל עתון המבשר [מלבד העתון של יום ו'] ללא התוספות.
יש לשלוח מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה יעקב;2361029:
יש אפשרות לקבל במייל עתון המבשר [מלבד העתון של יום ו'] ללא התוספות.
יש לשלוח מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!
אם כן, אני עדיין זקוק לרעיונות כיצד להשיג את גליונות המוסף קהילות הדרושים לי.

• הוסף לסימניות
אני מחפש כתבה ישנה לפני כ12 שנה בעיתון המבשר על משפחת דייטש עם האילן יוחסין
או לכל מי שיש לו אילן יוחסין של רבי שמעון דייטש תלמיד החתם סופר אם יוכל לשלוח לי
לכתובת hgechartkkuhi שטרדל גמייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
או לכל מי שיש לו אילן יוחסין של רבי שמעון דייטש תלמיד החתם סופר אם יוכל לשלוח לי
לדואר אלקטרוני hgechartkkuhi שטרודל גמייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
לדואר אלקטרוני hgechartkkuhi שטרודל גמייל נקודה קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה