גלישה בWIFI

• הוסף לסימניות
כשאני גולש ב WIFI למשל ברכבת וכד'.... אין לי אפשרות לפתוח ג'ימייל ועוד אתרים נוספים יש לי הודעה שהאתר לא מאובטח, מה עושים???????????
יש דרך לעקוף את זה?

• הוסף לסימניות
לא אין דרך וכדאי לך מאוד לא לאשר כניסה לאתר כשהוא לא מאובטח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ערפל;2410950:
כשאני גולש ב WIFI למשל ברכבת וכד'.... אין לי אפשרות לפתוח ג'ימייל ועוד אתרים נוספים יש לי הודעה שהאתר לא מאובטח, מה עושים???????????
יש דרך לעקוף את זה?
האתר לא מאובטח זה אומר שמישהו רואה את התעבורה שלך אם הסיסמא למיל שלך חשובה לך אז על תתחבר.כדי שההוא שיושב לידך ברכבת לא יגנוב לך את פרטי כרטיס האשראי.
אם אתה מתחבר לשכנים באיזור דתי אז כנראה שהצופה בתעבורה הוא ספק האינטנט שמסנן תכנים לא ראויים ואז התקנת התעודה של אותו ספק תאפשר לך להמשיך לגלוש .

• הוסף לסימניות
אם אתה ממש רוצה להתחבר תחת חיבור לא מאובטח למייל שלך וכדו תעשה חיבור VPN
או ישיר למחשב שלך בבית או עי שיורתי VPN חינמים או בתשלום

אם תעשה את זה נכון (OPENVPN או IPSEC ) יהיה מאוד קשה לקרוא את התעבורה שלך

יש תוכנות שעושות את זה בשבילך (בתשלום) כמו HOTSPOT SHIELD וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה