עזרה גלישה מהירה בחינם באמצעות שרת DNS לכל מאן דבעי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ברור לי מה הרווח, אם אני בנטפרי - על סינון בכל אופן אשלם, הבנתי שגם על תשתית, החסכון הוא בספקית ההאינטרנט? [טלזר / RL]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חייב ספק

DNS זה רק שירות לתרגום כתובות ...
https://he.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System

תודה.
לפי מה שהבנתי למשתמש הרגיל זה לא ממש ישנה, שהרי ממילא איננו מחפשים כתובות IP אלא ניגשים תמיד דרך גוגל.
אלא מה - מהירות? במהירות של היום [יש לי 40 מ"ב] ממילא אינני ממתינה כלל אף פעם, והכל מהיר, אז מה באמת ארוויח מזה?

• הוסף לסימניות
תודה.
לפי מה שהבנתי למשתמש הרגיל זה לא ממש ישנה, שהרי ממילא איננו מחפשים כתובות IP אלא ניגשים תמיד דרך גוגל.
אלא מה - מהירות? במהירות של היום [יש לי 40 מ"ב] ממילא אינני ממתינה כלל אף פעם, והכל מהיר, אז מה באמת ארוויח מזה?

את לא מחפשת אבל תמיד יש DNS שמתרגם...

תרוויחי קצת אולי במהירות תגובה אבל זה לא מורגש ואם אין סיבה מיוחדת לא הייתי משתגע...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תרוויחי קצת אולי במהירות תגובה אבל זה לא מורגש ואם אין סיבה מיוחדת לא הייתי משתגע...

חשוב להדגיש את המידע הזה, לכל מי שהבין שיש כאן סיבה גדולה לשמחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה