כללי גלישת תיבה בטבלה לעמוד הבא (אינדיזיין)

• הוסף לסימניות
יש לי טבלה ואני רוצה שאם התיבה מדי גדולה
שלא תעבור לעמוד הבא אלא תתפצל בין שני העמודים
הכיצד?

• הוסף לסימניות
דחוף! אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
האמת, השאלה לא כ"כ מובנת.
מה ההבדל מבחינתך בין "תעבור לעמוד הבא" לבין "תתפצל בין העמודים"?

• הוסף לסימניות
יש לי תיבה בטבלה שיש בה כמה שורות טקסט ולכן היא גבוהה.
אם היא מדי גבוהה והיא לא מצליחה להיכנס בתיבת הטקסט הנוכחית - היא תעבור כולה לעמוד הבא.
בעוד שאני רוצה שהיא תתפצל חלקה בעמוד הנוכחי - ומה שלא נכנס - בעמוד הבא
(כעת לפחות השאלה מובנת?)

• הוסף לסימניות
תא, אי אפשר לפצל.

• הוסף לסימניות
ומה אפשר לעשות ליישור של הטבלה לכל גובה תיבת הטקסט?
ויותר גרוע במקרה של 2 טורים עם טבלה שיסתיימו באותו גובה?

• הוסף לסימניות
פשוט אין דרך עם תא, אא"כ מפצלים ידנית את התא, ושמים שורה שורה בכל תא -- מה שלא ישים כל-כך למעשה.

לכן כדאי לשקול לבנות את הטבלא באופן אחר -- או ע"י טאבים, או ע"י כמה תיבות טקסט מגבילות זה ליד זה. או ע"י טורים. וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה