נכתב ע"י נפמן;n4961195:התמונה מיוחדת אין ספק, חלומית ורכה
אבל בלי לחפש כלום (אני ממש לא כזאת...) מיד רואים מה שרואים, וזה שרואים שרוול לא מועיל כי גם אם זה בגד צמוד זה לא הכי....
נכתב ע"י יעל א;n4961468:תודה!
אני לא יודעת מה את רואה כי אני למשל רואה מריחה רכה ומטושטשת.
סליחה שאני אומרת אבל הראש כאן הולך לכוונים כך כך מוזרים בעיני.
יש לכם חסכים או משו?
אני כבר לא יודעת מאיפה זה בא לי כמעט כל תמונה יש איזה הערה רוחנית צדקנית.
חברה' תרגיעו. פשוט שחררו.. עובר לכם תמונות בראש? תשתקו את זה.
ותבינו שכל הדיבור הזה הרבה הרבה יותר בעייתי מהתמונה עצמה.
אז תעשו לי טובה ותשחררו כי נהיה מחניק נורא ומלחיץ נורא כאן.
גם ככה מאז השדרוג הרבה יותר קשה להתמצא להכנס להעלות וזה בכלל גומר על הקצת חשק שנשאר.
ממש מבקשת לא להמשיך לדון בזה מי שנורא בא לו לדסקס את זה מוזמן לפתוח אשכול חדש. רחמים.
נכתב ע"י רייזי 3153;n4964895:אנחנו יהודים ולכן אנחנו לא מפחדים "להחנק"
אם יש הערה על כל תמונה שלך אז תחשבי למה.
בכל אופן זה פורום חרדי, והתמונה הזאת הפריעה להרבה מהמשתתפות, וזכותן המלאה לאמר את זה.
אגב, התמונה נחסמה לי לאחרונה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים