דרוש מידע גל מטבחים

• הוסף לסימניות
מחפש מידע לטוב ולמוטב על החברת מטבחים הזאת

• הוסף לסימניות
דיס
שירות גרוע

• הוסף לסימניות
אנחנו קבלנו שירות מעולה ומרוצים מאד
כתבתי על זה במקום אחר כאן

• הוסף לסימניות
לא מכיר
אבל אם יש כמה סניפים אולי השירות תלוי בסניף

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו באינסייד-
מרוצים מאד!
גם מהאיכות,
וגם מהשירות, הגיעו כמה פעמים אחרי לכוון דלתות וכו'

• הוסף לסימניות
שירות או איכות ? איזה סניף הייתם?
גם וגם
יש לי את המטבח 3 שנים וכל הדלתות למטה התנפח,
מהרגע הראשון הצוקל נפל כל שניה, ואין עם מי לדבר, באים מחזירים למקום - את זה אני גם יודעת לעשות, הם לא מפטרים את הבעיה.
כנ"ל מדפים שנופלים מהרגע הראשון! - באים ומחזירים למקום בלי לסדר את הבעיה
הם שולחים איזה ערבי קשיש הוא לא פותר שום בעיה
התקשרתי המון פעמים, בהתחלה הם הגיעו כל פעם לסדר,
בהמשך כל פעם שהתקשרתי הם אמרו לי שיחזרו אלי, ואף פעם לא חזרו אלי... ניסיתי להתקשר שוב , שוב הם לקחו פרטים ואף אחד לא חזר שוב חוזר חלילה כמה וכמה פעמים, עד שנמאס לי לרדוף אחריהם.
בנוסף לזה, הם עשו לי חורים בארון, הם הרכיבו בטעות דלת בצד ההפוך של הארון, והשירו את זה ככה, כי אין להם מה לעשות.... אחרי שהתעקשתי איתם הם שמו לי מדבקות שנפל אחרי יומיים.
אני מדברת על סניף ירושלים, נראה לי תלפיות אבל אני לא בטוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה