כללי גם אם אני לא שייכת לקהילה?

• הוסף לסימניות
ב״ה

מתקדם בצעדי ענק, כמה דברים שיהיו לתשומת ליבך:

* שימי לב שהגרשיים הפוכים בבס״ד, לדעתי לקטין קצת ולהפוך לפונט יותר עדין או לחילופין משקל אחר, פחות בולט...

* את הטקסט: תוכניה הייתי ממרכזת לימין וזה קצת מרוח שימי לב, יכול להיות שזה בכוונה, אני פחות אוהבת....

* תעשי קצת רווחים בין השעות לטקסט ותעשי גם בין כל פסקה רווח (בין כל שעה והכותרת שלה). לדעתי יותר יפה לכתוב את השעות כך: במקום 5:32- 17:32 וכו׳... (יש לזה שם אבל שכחתי ;)...)

* שימי לב שיש לך רווח בין ערב שבת ל- בביהמ״ד

* צמצמי את הרווח בין ערבית לסעודת שבת וכן בין ה׳סעודת׳ ל׳שבת׳.

* אולי באמת יפה שתשימי את זמני צאת שבת במרכז/שמאל כפי שמישהו כבר אמר...

* אחרי השבת שלום הייתי שמה סימן קריאה ושוב, את שמה לב שהכיתוב מרוח?

חוץ מזה נחמד מאוד! הרבה הצלחה! ואל תהססי לעלות שוב לאחר הליטושים- נשמח לעזור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;1796856:
ב״ה

מתקדם בצעדי ענק, כמה דברים שיהיו לתשומת ליבך:

* שימי לב שהגרשיים הפוכים בבס״ד, לדעתי לקטין קצת ולהפוך לפונט יותר עדין או לחילופין משקל אחר, פחות בולט...

* את הטקסט: תוכניה הייתי ממרכזת לימין וזה קצת מרוח שימי לב, יכול להיות שזה בכוונה, אני פחות אוהבת....

* תעשי קצת רווחים בין השעות לטקסט ותעשי גם בין כל פסקה רווח (בין כל שעה והכותרת שלה). לדעתי יותר יפה לכתוב את השעות כך: במקום 5:32- 17:32 וכו׳... (יש לזה שם אבל שכחתי ;)...)

* שימי לב שיש לך רווח בין ערב שבת ל- בביהמ״ד

* צמצמי את הרווח בין ערבית לסעודת שבת וכן בין ה׳סעודת׳ ל׳שבת׳.

* אולי באמת יפה שתשימי את זמני צאת שבת במרכז/שמאל כפי שמישהו כבר אמר...

* אחרי השבת שלום הייתי שמה סימן קריאה ושוב, את שמה לב שהכיתוב מרוח?

חוץ מזה נחמד מאוד! הרבה הצלחה! ואל תהססי לעלות שוב לאחר הליטושים- נשמח לעזור!

איזה השקעה, מדהים...
יותר מאוחר אעבור על כל ההערות ונעלה...
אין מילים:):):)

בקשר לשעות, אני רציתי לעשות אחרת, אבל זה לבקשת החברה...

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!

הערות קטנות שלי:

הייתי מציעה לך להחליף את הפונט של הטקסט הכללי השחור בפונט כמו של הכותרת ודק יותר (כלומר, לא בולד).

את המילים שבת שלום למטה - או אותו פונט כמו בכותרת, או כתב יד.
גם יש תחושה שהוא נמוך ורחב מידי, וכנ"ל הבס"ד.

ושוב, כמו שאמרו קודמי, רווח שווה ומורגש בין "קבוצות" השעות.

• הוסף לסימניות
איך הפונט?
לא מצאתי בינתיים יותר מוצלח, יותר מאוחר נשב על התיקונים האחרים.

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 133.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ב״ה

תחפשי פונטים יותר מעניינים פחות מרובעים ומקובעים.. משהו שימשוך את העין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;1797458:
ב״ה

תחפשי פונטים יותר מעניינים פחות מרובעים ומקובעים.. משהו שימשוך את העין..
תודה,
יש לך דוגמא לשם של פונט, כי כמעט טבעתי:confused:

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה לשפר במודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה