גם אני חדשה ואשמח להתייעץ+ חו"ד

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום רב לכם!
אני חדשה בפורום (לא בציור...) אך תמיד היה הציור תחום משני בכל הקשור לפרנסה.
אני גם שכירה- מורה להוראה מתקנת ולאמנות וגם עצמאית- איורי ספרים, תפאורות ועוד... לאחרונה יצא לי לקחת פסק זמן ולחשוב אם אני בכיוון נכון או שכדאי להשקיע את כולי בעצמאי (בציור). רציתי להתייעץ אתכם- זה נראה כצופה מהצד שרובכם משתכרים רק או בעיקר מזה (או שאני טועה). האם זה מקצוע שאפשר "לבנות עליו"? מפרנס? קבוע??? האם כדאי להתמקד רק בזה???
כמו כן אשמח לחוות דעתכם על כמה איורים/ ציורים בסגנונות שונים-
ביד, במחשב, חלק מתפאורה (אשלח בהמשך- כבד מידי), איורים לספר, צבעי שמן...

קבצים מצורפים

• מיכלי].jpg
    1.5 MB · צפיות: 12
  • איור 6.jpg
    3.7 MB · צפיות: 8
  • הדלקת נרות שבת1 copy.JPG
    1.6 MB · צפיות: 12
  • -רמברנדט.jpg
    2.6 MB · צפיות: 11
  • מירב.jpg
    1.6 MB · צפיות: 13
  • 1-.jpg
    1.6 MB · צפיות: 12
  • -שעשני כרצונו. צבוע.jpg
    KB 843.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
וואו, כמה סגנונות!
תעלי עוד, זה מעניין..
איור 6 משהו משהו!

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את הסיגנון, קצת שונה ומקורי..

• הוסף לסימניות
מאוד מקורי ומעניין
איור 6 בהשפעת דוקטור סוס?

• הוסף לסימניות
וואו! מפתיע ומרענן!
אהבתי במיוחד את הידניים, שם זה ממש משהו אחר ולא שגרתי.

נכתב ע"י קקטוס;1274030:
מאוד מקורי ומעניין
איור 6 בהשפעת דוקטור סוס?

מה שיפה זה - שזה רק 'בהשראת' ולא 'בחיקויו של',
ההשראה נכרת, אבל הציור ייחודי.
יפהפה ממש.

• הוסף לסימניות
מתוק ויפיפה! ברוכה הבאה :)

• הוסף לסימניות
את משו משו!

• הוסף לסימניות
כמה יפה!!
ברוכה הבאה!

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה, יופי של עבודות! :)
ובתשובה לשאלתך (משום מה אפאחד לא ענה עד כה..) בעקרון אפשר להתפרנס מהעבודה הזאת, ואני אומר 'בעקרון' כי זה תלוי בדי הרבה דברים, כמו :כמה את טובה, כמה את לוקחת , וכמה זמן לוקח לך.
כמו בכל מקצוע עצמאי אי אפשר להבטיח לקוחות כל הזמן וזה רק מאת ה'.
אני ממליץ לך לא לעזוב הכל מיד, אלא להיכנס לזה בהדרגה, תעלי עבודות שלך בקביעות, תעני לבקשות עבודה ותהיי פנויה לעבודות.
תרכשי טבלט ותוכנה (אם כבר יש כי טוב).
נראה לי שזה הכל, שיהיה בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
יסמין, ציורים מקסימים, אהבתי את הסגנון של רמברנדט :)
YOYO חותמת על כל מילה,
כל הכבוד, עצות שוות זהב...
נכתב ע"י yoyoBL;1274343:
ברוכה הבאה, יופי של עבודות! :)
ובתשובה לשאלתך (משום מה אפאחד לא ענה עד כה..) בעקרון אפשר להתפרנס מהעבודה הזאת, ואני אומר 'בעקרון' כי זה תלוי בדי הרבה דברים, כמו :כמה את טובה, כמה את לוקחת , וכמה זמן לוקח לך.
כמו בכל מקצוע עצמאי אי אפשר להבטיח לקוחות כל הזמן וזה רק מאת ה'.
אני ממליץ לך לא לעזוב הכל מיד, אלא להיכנס לזה בהדרגה, תעלי עבודות שלך בקביעות, תעני לבקשות עבודה ותהיי פנויה לעבודות.
תרכשי טבלט ותוכנה (אם כבר יש כי טוב).
נראה לי שזה הכל, שיהיה בהצלחה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה