תקשורת כשרה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
היא חברה עצמאית ומשתמשת ברשת פלאפון עם שרתים פרטיים מהיריםמצטרפת לשאלה
היא חברה עצמאית ומשתמשת ברשת פלאפון עם שרתים פרטיים מהיריםמצטרפת לשאלה
היא חברה עצמאית ומשתמשת ברשת פלאפון עם שרתים פרטיים מהיריםמי זאת X2OEN ועל תשתית של מי יושבת?,
והאם יש למישהו ניסיון איתם באזור אלעד?
אם באזור שלי לרמי לוי (שיושבים על רשת פלאפון) אין קליטה טובה אז גם לx2oen לא יהיה קליטה טובה?היא חברה עצמאית ומשתמשת ברשת פלאפון עם שרתים פרטיים מהירים
אני. זוועה.גמני עם סטיק, דרך 019, סים של סלקום.
לאחרונה כל חצי שעה מתנתק לי הרשת, צריכה לאתחל מחדש.
זה מייאש.
עוד מישהו חווה ניתוקים?
מסתבר שאם יש כ"כ הרבה תלונות על 019 הבעיה בהם... ולא כל מיני אפשרויות אחרות.באופן כללי, בד"כ הבעיה בד"כ ב99 אחוז מהמקרים לא קשורה לספק/לסינון
QUOTE]
זה לפי היום שפתחת את החשבון.מישהו יודע מתי מתעדכנת חבילת הגלישה ב-019?
האם זה יום קבוע בחודש או קשור ליום שפתחתי את החשבון?
כברירת מחדל זה ביום שפתחת.מישהו יודע מתי מתעדכנת חבילת הגלישה ב-019?
האם זה יום קבוע בחודש או קשור ליום שפתחתי את החשבון?
הקפצה.... אשמח לתשובה מהיודעים והנוגעים בדבר...אם באזור שלי לרמי לוי (שיושבים על רשת פלאפון) אין קליטה טובה אז גם לx2oen לא יהיה קליטה טובה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: GITARIST, NOA#, אביגלוש ועוד 15 משתמשים18 //