עזרה גם אתם מגדלים תוכי/ תוכון?

• הוסף לסימניות
גם אתם מגדלים תוכי/ תוכון?
הסתבכתם עם הגידול שלו?
נמאס לכם מהלכלוך ומהבלאגן?
אני מגדל תוכים מסור מנוסה וסבלני,
ואשמח לקבל את התוכי או התוכון שלכם לטיפול מסור נקי ומפנק.
אני מקבל למכירה, למסירה ולאימוץ או לשיקום
לפרטים : בפרטי או s0556769951אין לכתוב כתובת מייל
0556769951

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מומלץ מאוד
מניסיון אישי.
פתרון מעולה לרגע שכבר אין כוח או אפשרות לטפל בהם כמו שצריך

• הוסף לסימניות
גם אתם מגדלים תוכי/ תוכון?
הסתבכתם עם הגידול שלו?
נמאס לכם מהלכלוך ומהבלאגן?
אני מגדל תוכים מסור מנוסה וסבלני,
ואשמח לקבל את התוכי או התוכון שלכם לטיפול מסור נקי ומפנק.
אני מקבל למכירה, למסירה ולאימוץ או לשיקום
לפרטים : בפרטי או s0556769951אין לכתוב כתובת מייל
0556769951
מגדלים גם דגים מכל הסוגים
אז כנ"ל לגבי התוכים
תקף גם על דגים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גידול תוכים דורש המון סבלנות, סביבה מתאימה. טיפול יומיומי! ועוד.
קל מאוד להכשל ב'צער בעלי חיים' כאשר הגידול אינו בתנאים נאותים. חוסר ידע, העדר נסיון וכדו'
בעל כנף בבית הפך בשנים האחרונות לנפוץ מאוד אך ממש במקביל מדי שבוע מתפרסמים עשרות מודעות על מכירה או מסירת תוכים מכל מיני סיבות.

ולכן, אם יש לכם תוכי למסירה/מכירה/אימוץ/אומנה/שיקום, איך שלא תקראו לזה
ממליצה על פותח האשכול. בעל סבלנות, חום, מסור ואכפתי.
ובעיקר עם נסיון!!!
הנתונים הללו בהחלט יקלו על הפרידה שלכם. זמנית או לצמיתות. בידיעה שהוא במקום טוב ונעים.

• הוסף לסימניות
היי, אני בירושלים, מחפשת גם לאמץ תוכים זנוחים (ולא רק).
machashusha
ואז שטרודל וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה