מידע שימושי גם אתם נתקלתם בעטלפים בברכפלד???

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה יש המון עטלפים בערב ובלילה באיזור כיכר פלוק ושדרות יחזקאל,
הם עפים בגובה נמוך וזה ממש מפחיד לעבור שם...
ראיתי לאחרונה בכמה מקומות בעיר
לא יודעת אם אפשר לעשות משהו בשביל זה...

• הוסף לסימניות
באשדוד זה כבר ככה שנים.
לפעמים בלילה אני צריכה להתכופף כדי שעטלף לא יפגע בי בראש, גם נכנס לנו פעם עטלף לבית..
לדעתי אין מה לעשות עם זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רוצה מאד. זה האוכל שלו.
רק תדמייני מה היה בלעדיהם...
אני לא יודעת...
יתושים עושים עליה לרגל שלי מכל הארץ :)
הם רוצים כנראה 'לטעום מנחת זרועי' המלאה בדם מתוק במיוחד...
אני מקווה שבאמת בזכות העטלפים אני לא נעקצת פי 4. 😮‍💨

• הוסף לסימניות
נכון תמיד היה באיזור הפארק אבל עכשיו יש גם באזור כיכר פלוק המון עטלפים.
הגיוני בסה"כ. הם לא מתקבעים על שטח קטן. והאמת שיצא לי בעבר לראות בכיכר פלוק

• הוסף לסימניות
הגיוני בסה"כ. הם לא מתקבעים על שטח קטן. והאמת שיצא לי בעבר לראות בכיכר פלוק
אבל לא היה כזה הרבה והם לא עפו כזה נמוך בלילה
(אם תעברי שם תראי המון כתמים שחורים על המדרכה מה שלא היה לפני שבוע מה שעוד יותר מרתיע לעבור שם).

• הוסף לסימניות
אבל לא היה כזה הרבה והם לא עפו כזה נמוך בלילה
(אם תעברי שם תראי המון כתמים שחורים על המדרכה מה שלא היה לפני שבוע מה שעוד יותר מרתיע לעבור שם).
התרבו :)

בכל מקרה לא בטוח שיש מה לעשות לזה
מודיעין מלאה בהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה