ראיתי לאחרונה בכמה מקומות בעירבתקופה האחרונה יש המון עטלפים בערב ובלילה באיזור כיכר פלוק ושדרות יחזקאל,
הם עפים בגובה נמוך וזה ממש מפחיד לעבור שם...
יכול, השאלה אם רוצהכל עטלף בודד יכול לחסל כאלף יתושים בשעה.
רוצה מאד. זה האוכל שלו.יכול, השאלה אם רוצה
יש לי תחושה שהעטלפים פה לא מאד אוהבים את הזן של היתושים באשדוד![]()
לכרות עצים שעליהם הם מתיישביםראיתי לאחרונה בכמה מקומות בעיר
לא יודעת אם אפשר לעשות משהו בשביל זה...
אני לא יודעת...רוצה מאד. זה האוכל שלו.
רק תדמייני מה היה בלעדיהם...
נכון תמיד היה באיזור הפארק אבל עכשיו יש גם באזור כיכר פלוק המון עטלפים.תמיד היו באזור.
הגיוני בסה"כ. הם לא מתקבעים על שטח קטן. והאמת שיצא לי בעבר לראות בכיכר פלוקנכון תמיד היה באיזור הפארק אבל עכשיו יש גם באזור כיכר פלוק המון עטלפים.
אבל לא היה כזה הרבה והם לא עפו כזה נמוך בלילההגיוני בסה"כ. הם לא מתקבעים על שטח קטן. והאמת שיצא לי בעבר לראות בכיכר פלוק
התרבואבל לא היה כזה הרבה והם לא עפו כזה נמוך בלילה
(אם תעברי שם תראי המון כתמים שחורים על המדרכה מה שלא היה לפני שבוע מה שעוד יותר מרתיע לעבור שם).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים