גם אתן עובדות עכשיו? וביום ראשון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1244731:
לו הייתי מורה, ולו הייתי רוטשילד....
אבל כל עוד אני לא, דווקא אני רואה משהו נחמד בלצאת מהבית עד היום האחרון...
1. אף פעם אני לא מגיעה ללחץ המטורף של הרגע האחרון... תמיד אני יודעת שאעבוד עד היום האחרון, ולכן מתארגנת מראש בהתאם.
אין אצלי את הללכת לישון ב2 וב3 כי יש פסח לגמור. פשוט לא קיים.(מה לעשות... יש עבודה מחר...)
2. במקום להעיף את הילדים מהבית גם בבוקר, וגם אחרי צהריים, בבוקר הם מסודרים בידיים טובות(של האבא) ואחרי צהריים יש לי את כל הזמן בשבילם(זה ממילא רק כמה שעות) אני רואה סביבי את כל המורות, שמקטרות ומלינות שהילדים כל היום בבית, ואני מודה לה' שהוא לא נותן לי את הנסיון לקטר על כזה דבר.....

זה בסדר, יש גם מורות שמודות ומהללות, לא כולן מקטרות.... :rolleyes::p;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1244753:

חוסר טקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1244753:

נכון.
אלו שהילדים שלהם בקיטנות לא מקטרות בכלל. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1244759:

למה?

מה הבנת?

שאני מהללת על היותי מורה? גם, אבל התכוונתי "מהללות" על זה שהילדים איתן בבית.

• הוסף לסימניות
מילה בסלע-
אם תהללי- את מואשמת בחוסר טאקט,
אם תקטרי- את מואשמת בכפיות טובה,
הוא שאמרת קודם- שתיקה בתרי...

• הוסף לסימניות
זה הכיף בלהיות עצמאית.. :)
הסטודיו שלי סגור מלפני שבוע, מיד אחרי שהמודעות ירדו לעיתונים האחרונים של החג
גם אני וגם המעצבת שלי בחופש. לא הייתי שורדת אחרת..
כל שאר הלקוחות מחכים לאחרי פסח. שאז ניכנס בע"ה להילוך גבוה בשביל להשלים פערים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה