גם הבת שלי בגן לאה

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• אסתילולה.jpg
    KB 95.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מתוקה!

• הוסף לסימניות
מתוקה, החיוך שלה מדבק :)

• הוסף לסימניות
מקסימה!!!...:)

• הוסף לסימניות
בובה!!
(קצת מידי צפוף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1651185:
תעשי דחוף כיול למסך !!!!:eek::eek::eek:
ג'ינג'ית????
טוב, טוב, סליחה...כבר מכיילת...
חוצמיזה אני דווקא מאוד אוהבת ג'ינג'ים, זן מיוחד :)

• הוסף לסימניות
למה? גם אצלי היא ג'ינג'ית.
באמת היא לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1651316:
למה? גם אצלי היא ג'ינג'ית.
באמת היא לא?
אולי לא ג'ינג'ית עם נמשים אבל השיער שלה נוטה לאדמוני, נכון?
אה, והמסך שלי בסדר, בדוק...

• הוסף לסימניות
מתוקה
רק יש עיוות עדשה, צילמתי ממש מקרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1651504:
מתוקה
רק יש עיוות עדשה, צילמתי ממש מקרוב?
כן... עדשת 17-50... זו המגבלה.. לכן אני מברר על ה-85 מ"מ.

• הוסף לסימניות
טוב... תסירו את כיול המסך... אני אעלה את התמונה ללא עריכה.....:O
לא שמתי לב שזה יצא אדמוני, אבל אם כולם אומרים לך בלילה שזה יום, תרכיב משקפי שמש... ליתר ביטחון....

• הוסף לסימניות
ללא עריכה....

המ.....

קבצים מצורפים

• אסתילה.jpg
    KB 156.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה