- הוסף לסימניות
התכוונתי שזה מה שאני עושה בחופשת לידה, מעצבת מודעות עד השעות הקטנות...נכתב ע"י דני;826040:(לא הייתי ממליצה בחופשת לידה)
נכתב ע"י sunshine;826054:(לא הבנתי את "גם לירושלמים מגיע"...)
בתור ירושלמית לא הבנתי... (אולי אני לא מספיק מתמצאת בענייני בריכות...)נכתב ע"י eden7115;826058:עד היום לא היתה בירושלים בריכת שחיה ברמה גבוהה ובשעות נפרדות ועכשיו יש. למה? כי גם לירושלמים מגיע...
אני חושבת שהירושלמים יבינו...![]()
נכתב ע"י קופירייט;826055:אני מנסה למצוא את ההקשר בין לוחות הברית ללוגו ספורטיבי, אולי מישהו יכול להאיר את עיני? : )
את כל ערי ישראל...נכתב ע"י sunshine;826059:ומה זה ה"גם"- את מי בא לרבות? את הבני ברקים?
נכתב ע"י sunshine;826067:מה, עד עכשיו לא היתה בירושלים בריכה בגודל כזה?... זה לא הגיוני.
ואם הכוונה להיותה בריכה נפרדת, אני לא חושבת שבמקומות אחרים יש גם בריכה כזו שהיא רק נפרדת, תקני אותי אם אני טועה.
נכתב ע"י sunshine;826067:מה, עד עכשיו לא היתה בירושלים בריכה בגודל כזה?... זה לא הגיוני.
ואם הכוונה להיותה בריכה נפרדת, אני לא חושבת שבמקומות אחרים יש גם בריכה כזו שהיא רק נפרדת, תקני אותי אם אני טועה.
נכתב ע"י riki-v;826130:רק לא מובן הקטע של השעות, כל שעתיים זה תשלום נפרד, אי אפשר להיות ביום א' כל שעות הבוקר בנות? או יום ו' כולו בנים?
הנושאים החמים