לא ידוע לי שנרשמתי.לא עוקץ.
אמיתי.
רק לצרך לברר היכן אתם מקבלים את הכרטיס.
נרשמתם לאיזה שהוא קמחא דפסחא.
מהיכן אתם?
אשדודאמיתי.
רק לצרך לברר היכן אתם מקבלים את הכרטיס.
נרשמתם לאיזה שהוא קמחא דפסחא.
מהיכן אתם?
אוקי, אבל איך אני מקבלת את הכרטיס אם אינני יודעת מה מקורו? נקווה שידאגו לתת לי אותו עד הבית..א. התקליט אומר לבירור יתרה הקש מספר זהות ואח"כ ספרות מהכרטיס המדובר. איזה עוקץ יכול להיות בזה?
ב. אני מכיר רבים שקיבלו אמש את הכרטיס, תבררו אם הבעל נרשם או משהו, אפילו דרך נדרים פלוס. ואם לא, אולי טעו במספר.
עוקץ זה לא.
אולי בעלך ידע?אוקי, אבל איך אני מקבלת את הכרטיס אם אינני יודעת מה מקורו? נקווה שידאגו לתת לי אותו עד הבית..
כמובן ששאלתי אותו דבר ראשון...ואולי בעלך ידע?
מוזר, מעולם לא קבלנו ולא נרשמנו, ושאלתי עוד אנשים בסביבה ואף אחד לא קיבל. וב"ה אלף פעמים. אנחנו לא נזקקיםחילקו את זה דרך הקופות השכונתיות. תבררו שם. בד"כ לא מגיע עד הבית.
אני מתנדבת לקבל במקומךמוזר, מעולם לא קבלנו ולא נרשמנו, ושאלתי עוד אנשים בסביבה ואף אחד לא קיבל. וב"ה אלף פעמים. אנחנו לא נזקקים
כנראה טעות במספר. קורה.מוזר, מעולם לא קבלנו ולא נרשמנו, ושאלתי עוד אנשים בסביבה ואף אחד לא קיבל. וב"ה אלף פעמים. אנחנו לא נזקקים
אוקי, נמצא המקור למענק..ב"ה.אני מתנדבת לקבל במקומך
בעצם לא....אוקי, נמצא המקור למענק..ב"ה.
תביאו כבר ת'כסף...
?!?!אנחנו לא נזקקים
נחיה ונראה?!?!
בצחוק, מי מוותר...
אם בטוח שלא נרשמתם, ולא רשם אתכם איזה אח או גיס, כנראה רק טעות במספר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים