עזרה גם לכם התקשר תקליט ואמר שכרטיס הקול כארד שלכם הוטען ב-700 ש"ח??

• הוסף לסימניות
כך היה לי אתמול, יש שם רשימת חנויות לקניה(נתיב החסד, בר כל, מחסני השוק חסד לאלפי ועוד)
אין לי שמץ מה זה ועל מה זה
יש מישו??
מרגיש כמו עוקץ
מבקשים מס' זהות וספרות אחרונות של הכרטיס לברור היתרה בו
(חברה שלי גם קבלה את הטלפון הזה)

• הוסף לסימניות
לא עוקץ.
אמיתי.
רק לצרך לברר היכן אתם מקבלים את הכרטיס.
נרשמתם לאיזה שהוא קמחא דפסחא.
מהיכן אתם?

• הוסף לסימניות
נשמע עוקץ.
מצד שני מה יש להם לעשות רק עם ספרות אחרונות?

• הוסף לסימניות
א. התקליט אומר לבירור יתרה הקש מספר זהות ואח"כ ספרות מהכרטיס המדובר. איזה עוקץ יכול להיות בזה?
ב. אני מכיר רבים שקיבלו אמש את הכרטיס, תבררו אם הבעל נרשם או משהו, אפילו דרך נדרים פלוס. ואם לא, אולי טעו במספר.
עוקץ זה לא.

• הוסף לסימניות
איזה עוקץ יכול להיות פה?
שמבקשים ת.ז.????
ביקשו ספרות אחרונות של הכרטיס לא של הכרטיס אשראי!

• הוסף לסימניות
א. התקליט אומר לבירור יתרה הקש מספר זהות ואח"כ ספרות מהכרטיס המדובר. איזה עוקץ יכול להיות בזה?
ב. אני מכיר רבים שקיבלו אמש את הכרטיס, תבררו אם הבעל נרשם או משהו, אפילו דרך נדרים פלוס. ואם לא, אולי טעו במספר.
עוקץ זה לא.
אוקי, אבל איך אני מקבלת את הכרטיס אם אינני יודעת מה מקורו? נקווה שידאגו לתת לי אותו עד הבית..

• הוסף לסימניות
חילקו את זה דרך הקופות השכונתיות. תבררו שם. בד"כ לא מגיע עד הבית.

• הוסף לסימניות
?!?!

בצחוק, מי מוותר...

אם בטוח שלא נרשמתם, ולא רשם אתכם איזה אח או גיס, כנראה רק טעות במספר.
נחיה ונראה
מה שבטוח שמה שמגיע לנו יגיע, לא חסר להקב"ה דרכים
שפע נחת וכסף לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה