מידע שימושי גם לכם זה נעלם?

• הוסף לסימניות
נעלם לי אופציית התרגום של דפדפנים.
לא תרגום אוטמטי ולא תרגום ידני.
מישהו יודע איך מחזירים את זה?
(בהגדרות מופיע שהאופציה הזאת פעילה)

• הוסף לסימניות
גם לי :(

• הוסף לסימניות
ניסית בלחצן ימני>תרגם לעברית?
לא תמיד עובד. הרבה פעמים כן.

• הוסף לסימניות
זה קורה לי מידי פעם, פשוט יוצאת מגוגל ונכנסת שוב.
היה כאן לפני חודש וחצי בערך אשכול על כך, ומה שיצא,
היה נראה שאין מה לעשות חוץ מלצאת ולהיכנס.
או שלפעמים אחרי כמה זמן חוזר לבד.

אם יש למשהו פתרון, אשמח לשמוע ג"כ, כי לפעמים זה משגע (הרגע כן יש לי אפשרות לתרגום)

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות עוברים למתקדם שפות לעשות לעברית,
יכול להיות שייש כבר עברית אז להחליף לאנגלית ואז להחליף חזרה לעברית עובד מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות עוברים למתקדם שפות לעשות לעברית,
יכול להיות שייש כבר עברית אז להחליף לאנגלית ואז להחליף חזרה לעברית עובד מנסיון.
ועוד קצת זמן........... אופס........... שוב אין תרגום
היה כמה אשכולות על זה, כנראה הפתרון היחיד הוא להתקין גירסה ישנה של גוגל [לא יודע בדיוק איך]

• הוסף לסימניות
גם לי זה נאלם :( כבר חשבתי שאחד הילדים שיחק...

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ודווקא עדכון של הדפדפן סידר את הבעיה,
אולי יעזור גם לכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה