עזרה גם לכם זה קורה? נכנס לניק אחר...

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני נכנסת לקישור של תמונה הוא נכנס לי כאילו לניק אחר, וכל פעם שאני מרעננת את הדף, הוא עובר ניק...
1663334249257.png
1663334265571.png
1663334333224.png

• הוסף לסימניות
כל הניקים פתוחים על אותו מחשב?

• הוסף לסימניות
היה כבר בעבר, פשוט תדווח על תוכן שלילי על ההודעה עם התמונה ותסביר מה קרה

• הוסף לסימניות
כל הניקים פתוחים על אותו מחשב?
ברגע שאני לוחצת על קישור של תמונה, הניק שלי כאילו נסגר, ואני רואה רק דרך ניק אחר, אבל א"א לראות כלום, כשלוחצים על ההתראות הוא עושה שגיאה...

• הוסף לסימניות
למה הכוונה קישור של תמונה?
נגיד בקהילת צלמים, מעלים תמונות, אז יש כאלו שמעלים כמין קישור לתמונה, וכשאני לוחצת על זה, במקום להראות את התמונה הוא מעביר אותי כביכול לניק אחר... וכל פעם שאני מרעננת הוא משנה ניק...

• הוסף לסימניות
אמאאלה, נשמע פדיחה...
נס שאין לי הודעות פרטיות חסויות...
נס שאין לי בכלל הודעות פרטיות..
לא הודעות פרטיות, אלא צ'אט, יש את זה נראה לי למי שהוא תלמיד בפרוג...

• הוסף לסימניות
בטיפול.

זהו באג במערכת, שנוצר במקרה שהעלו תמונה, ולאחר מכן היא נמחקה מההודעה.
מערכת האבטחה של האתר לא מאפשרת כמובן להיכנס להתראות/ההודעות הפרטיות של משתמשים אחרים. רק ניתן לצפות במספרם.

אשמח אם תדווחו על הודעות שנתקלתם בבעיה זו.

תודה, ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
בטיפול.

זהו באג במערכת, שנוצר במקרה שהעלו תמונה, ולאחר מכן היא נמחקה מההודעה.
מערכת האבטחה של האתר לא מאפשרת כמובן להיכנס להתראות/ההודעות הפרטיות של משתמשים אחרים. רק ניתן לצפות במספרם.

אשמח אם תדווחו על הודעות שנתקלתם בבעיה זו.

תודה, ושבוע טוב!
אבל אני כן יכולה לראות הודעות צ'אט, למשתמשים שיש צ'אט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה