דרוש מידע גם לכם נגמר מהר (מאוד!) הבטריה בC2 - יש פיתרון!

• הוסף לסימניות
איך הקליטה משפיעה לסוללה?
סוג הרשת.
אם הוא משתמש בדור שתיים, הוא צורך פחות בטריה.
אבל אם הוא במצב כפול, זה צורך הרב יותר.
אני לא פרופסור באוניברסיטה, אני בסך הכל מחזיק c2 מעל 10 שנים (כמדומני) ויעצתי כך לרבים מספור

• הוסף לסימניות
סוג הרשת.
אם הוא משתמש בדור שתיים, הוא צורך פחות בטריה.
אבל אם הוא במצב כפול, זה צורך הרב יותר.
אני לא פרופסור באוניברסיטה, אני בסך הכל מחזיק c2 מעל 10 שנים (כמדומני) ויעצתי כך לרבים מספור
ניסיתי להעביר לדור 2 והקליטה נהיתה זוועה...

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות ישר מהאתר של החברה:
המשלוח עולה 15 פאונד.
אם קונים כמה יחד יוצא משתלם.
איך אפשר?
אין משלוח לישראל...

• הוסף לסימניות
איפה משיגים אותך איזור? כתובת? טלפון? אני צריך ליאנג יש לך?

• הוסף לסימניות
הבעיה בפלאפון C2 של נוקיה שהבטריה נגמרת ממש מהר, וזה ממש הפריע לי כי חוץ מזה (לדעתי) זה המכשיר הכשר האידיאלי,
לכן לאחרונה יעצו לי לקנות בטריה גרמנית שמחזיקה לפחות כפול מבטריה רגילה!!!

המחיר באזור ה80 - 90 ש"ח - וזה שווה את ההשקעה!
(אני השגתי אצל סוכן פרטי ב50 אבל נגמר לו כל המלאי תוך כמה ימים).

שמעתי שזה לא משהו חדש, אז לפחות לתועלת אלו שעדין סובלים....
מצ"ב תמונה.
קניתי את זה וממש ממש ממש ממש לא עזר והמצב נשאר בדיוק כפי שהיה מטעינים ולאחר כמה שעות בודדות נגמרה הבטריה:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה