כללי גם פרנסה, גם חוויה.

• הוסף לסימניות
למסלול צילום מקצועי, מתבקש תמונות יותר מושקעות ומרשימות ולא כל כך סתמיות, סתם חבל להרוס מודעה.

• הוסף לסימניות
זה מאד יפה ומקצועי. יש אפשרות שהמצלמה תקבל מראה יותר תלת מימדי? נראית שטוחה.

• הוסף לסימניות
המסגרות של התמונות נראות זולות, עדיף להחליף.
גם משחקי המילים עם החשיפה והצמצם- הייתי מוותר.
ואם מציינים שההרשמה פתוחה לגברים ולנשים אולי כדאי לציין שמדובר בלימודים בהפרדה מלאה (למרות שכתוב שזה מוסד חרדי)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הטקסט והטיפוגרפיה עצמה מאד נקיה, יוצרת אוירה מאווררת ונעימה.
הויזואל של עיצוב התמונות+המצלמה נראה מעט סטנדרטי, צפוי ולא ומגרה במיוחד.
הצד העיצובי צריך למשוך את העין ולהיות מיוחד יותר.

עוד קצת ליטוש...:)

• הוסף לסימניות
הקו העיצובי טוב ונכון, הויז'ואל בצד ימין חלש במיוחד, וחבל - יש כל כך הרבה אימג'ים טובים שאפשר לשים (גם של מצלמה - מזווית יותר תלת מימדית, ובלי DROP SHADOW שמשטיח אותה, וגם של צילומים).

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ונקייה, משדרת מקצועיות הויז'ואל משרת היטב את המטרה אך יש לי בעיה עם הכותרת.

חוויה לימודית אינה מתייחסת דווקא ללימודי קורס צילום. לא הרגשתי שהמודעה משכנעת אותי כי חוויה אני יכולה למצוא בהרבה קורסים המקנים מקצוע ופרנסה.

תנסו לחדד את המסר ולמצוא במה מיוחד קורס הצילום דווקא.

• הוסף לסימניות
להוריד את התאורה בצד שמאל, מיותר לחלוטין
ומשום מה המודעה כולה נראית מרוחה לרוחב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה