מידע שימושי גמולים - היום האחרון?

• הוסף לסימניות
שמעתי שממחר (או מחרתיים) ניתן לעשות גמול אחד בשנה, זה נכון? (במקום 4 גמולים היום)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיכלו עד שבוע שעבר

• הוסף לסימניות
שמעתי שממחר (או מחרתיים) ניתן לעשות גמול אחד בשנה, זה נכון? (במקום 4 גמולים היום)
מתארגנת קבוצה לגמולים, רק עד יום ראשון ז' שבט בשעה 10 בבוקר
ניתן לשלוח מייל ל basis20 בגימייל
(הגמולים הם בחוברות לימוד עצמאיות ומילויין)

• הוסף לסימניות
בעיקרון זו הייתה החלטה של משרד החינוך שתקפה החל מה1/1/22, בפועל- מכוני ההכשרה דיברו עם משרד החינוך והסבירו להם שזה מדי מהרגע להרגע וזה לא מעשי ולכן דחו את זה בעוד קצת.

• הוסף לסימניות
בעיקרון זו הייתה החלטה של משרד החינוך שתקפה החל מה1/1/22, בפועל- מכוני ההכשרה דיברו עם משרד החינוך והסבירו להם שזה מדי מהרגע להרגע וזה לא מעשי ולכן דחו את זה בעוד קצת.
עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת
אולי ניתן לשאול בסמינר.
אני רק מנסה לקבץ כמה - עם התחייבות מהסמינר שזה ידווח מהר
עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?
מה? כמה? למה?
בדקתי את זה, (ואין לי שום אחוזים)
אפשר לעשות עד ה30/1 גמולים,
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
תודה!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היום הודעה מסמינר עלי באר שהם מגישים גמולים רק עד השבוע ביום רביעי

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היום הודעה מסמינר עלי באר שהם מגישים גמולים רק עד השבוע ביום רביעי
כנראה ששם זה כך במכון שאני מדברת עליו (מוכר ומפורסם) זה עד סוף החודש הלועזי.
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
תודה!
.... ג'ימייל (המייל של זו שמתעסקת עם הגמולים, רק באתי להיות לעזר כי זה באמת נראה לי הפסד כספי משמעותי לעתיד....)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוולף אמרו לי שאת כל הגמולים שלמדו אצלם הם דיווחו כבר ועכשיו אין אפשרות להרשם לגמולים ולדווח עד שיצאו הנחיות חדשות

• הוסף לסימניות
בהצלחה.
מה המייל?

• הוסף לסימניות
עכשיו אמרו לי שהגזרה החדשה לא כוללת רק את ההגבלה של גמול אחד לשנה,
אלא כל הנושא של גמולים ובי אי הולך לעבור מהפכה.
משרד החינוך לא יאפשר יותר, ויעקוב הרבה יותר שאכן כל שעה שנלמדת- נלמדת בפועל.
לא יהיו יותר למידות מודרכות וטלפוניות.
יצטרכו לצאת וללמוד בפועל כל שעה שמדווחת גם בגמולים וכמובן שבבי אי.
בקיצור, מי שיש לה כסף להשקיע בגמולים- שתנצל....

• הוסף לסימניות
עכשיו קיבלתי עדכון שמשרד החינוך הודיע לסמינרים שהם יכולים לעדכן גמולים רק עד יום חמישי השבוע
לאחמ"כ לא יאפשרו יותר מגמול לשנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה